Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Bio je na servis, nisu znali da mi objasne sta je, uzeli 20e i to je to.
Od tada mi se gasio na svake dva, tri dana, ali kako vrijeme ide sad se gasi nekoliko x dnevno.
Iz cista mira, nekad se ni nemoze upaliti koliko se cesto gasi..
SSD je star jedno mjesec dana, tako da msm da nije do njega.
Verovatno Neki vent Proveri da li su svi ventilatori Uredu tj da li se tesko okrecu Nesto mi je Prevelika Temp Grafike 210 Drugu je na istoj Grafici 35c u igrama max 55..
Napajanje je CODEGEN 500W.
Evo juce mi se desilo da sam ga pomjerao da bih iza ubacio flesku, on se ugasio i nije htio da se upali.
Pa sam cekao do jutra, makao ga iz struje i sad radi.
Napajanje je CODEGEN 500W.
Evo juce mi se desilo da sam ga pomjerao da bih iza ubacio flesku, on se ugasio i nije htio da se upali.
Pa sam cekao do jutra, makao ga iz struje i sad radi.
Dao si sam sebi odgovor,to napajanje je goli uzas
Dok radi radi...koliko je staro?
Kada se ugasi racunar da li je napajanje vrelo na dodir kad ga pipnes iznutra?
staro je 3,4 godine.
Neznam, nisam provjeravao.
Mislio sam da ga otvorim svaki dio i skroz procistim, mozda bi pomoglo?
Kad smo bili na servis, majstor je izmjerio voltazu i rekao da je dobro napajanje..
Izmerio voltazu u idle i kad nesto radi je potpuno drugacija situacija(to napajanje je poznato da brlja opako sa voltazama).
Najbolje bi bilo da pozajmis od nekoga napajanje drugo,ubodes umesto svog i vidis da li si resio problem
Takodje,hoce vent da ode veoma brzo u tom napajanju,igraj se malo i kad se ugasi drzi otvoreno kuciste i pipni napajanje,ako je vrelo-sve ti je jasno
Ubacio sam 4gb umesto prijasnjih 2.
I koristim cio dan, radi sve ok.
Kad odjednom mi se pojavi plavi ekran i pise nesto: "be sure new harware or software is property installed"
I restartovao se i poceo da skenira disk ali sam ga prekinuo.
Dali ima neki softver da mi brzo skenira kako mi je sistem prihvatio ram posto mogu da vratim ako ne radi kako treba?