Milan Markovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.05.2019.
- Poruka
- 230
- Rezultat reagovanja
- 19
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600x 4.2 GHz
Motherboard:
Asus ROG Strix x470-F Gaming
RAM:
DDR4 2x8GB 3200MHz Kingston HyperX XMP RGB Predator
VGA & cooler:
ASUS STRIX GTX 1070
Display:
Alienware Gaming monitor 24.5 AW2521HFA 240hz
HDD:
Samsung SSD 860 EVO 500GB
Sound:
HyperX Cloud Alpha S
Case:
NZXT H500
PSU:
Raidmax Cobra RX-800AE gold
Mice & keyboard:
SteelSeries Rival 310 & Hyperx Alloy FPS Pro MX Red
Kompjuter je normalno radio sve do sada. Sredjivao sam sobu i reko daj da ocistim i komp, ja ga cistim jednom u 2-3 nedeljne ali ovako samo sto mogu da dohvatim bez da skidam ista osim stranica.Otvorio sam stranice prvo sam skinuo gornji ventilator iz kucista, jer njega svaki put cistim i uvek ostane prasine i sada sam hteo lepo da ga ocistim, pa onda ono glavno za sta sam i hteo da ocistim komp bilo je napajanje. Mislio sam da je najprasnjavije jer tamo nisam mogao da zavucem ruke, a vidjao sam dosta prasine kod napajanja. I sve sam ja to lepo obrisao, prikljucim kablove nazad i proverim sve sam lepo povezao i ono nece da upali. Pa sam onda sve odvezao pa opet sa jos vecompaznjom povezao opet nece i vise nisam znao do cega je problem. Nakon male pauze probam opet da povezem i vidim na kratko da je zasvetlelo dugme na kucistu. Stvarno ne znam u cemu je problem ako je neko imao slicno iskustvo ili mozda zna do cega je molim vas napisite mi.

Sad salu na stranu, u kompjuteru mi sve radi svi ventilatori se okrecu, povezao sam graficku i ona vrti, maticna svetli znaci i ona radi, mislim da ne radi ne bi nista od toga radilo hah, sad najvecu paznju sam imao kada sam povezivao ssd jer za sve ostalo bih znao da radi sem za ssd jer se sve ili vrti ili svetli jedino za ssd ne bih znao ali i njega sam lepo povezao proverio sam vise puta. Sve lepo radi ali periferije (mis, tastatura i slusalice) ne svetle i ne baca sliku na monitor, stvarno ne znam do cega bi to moglo biti..
Pogotovo, kada si sam rekao da prvo nisi napajanje lepo spojio. Pitaj boga sta se tad desilo.