Miloszucko
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 03.04.2015.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav
Imam neki problem vec dve tri nedelje a nikako da saznam u cemu je problem
PC se sporo pali jako sporo
Nekad u radu hoce da se ugasi i da ga baci u BIOS i tada iz Biosa se ne moze izaci
Kada se komp upali njegova sanga je bukvalno minimalna jedva moze da otvori pretrazivac npr otvorim Google Chrome i nmg vise bukvalno nista da radim npr skidao sam WOT i to je bilo uzasno nisam mogao po par minuta nista da radim
Probao sam da reinstaliram sistem to je bilo kratkotrajno resenje dan dva nista vise od toga
Specifikacije kompa su
CPU:AMD X4 860k (Novo)
GPU:MSI R7:260 OC (relativno nova)
Ram:4 Gb(novo)
Napajanje:500W
PSC je radio od novembra radio prosto savrseno znaci nije jednom secnuo a sada ne moze nista sa njim da se radimo nadam se da mi neko moze pomoci
POzz
Imam neki problem vec dve tri nedelje a nikako da saznam u cemu je problem
PC se sporo pali jako sporo
Nekad u radu hoce da se ugasi i da ga baci u BIOS i tada iz Biosa se ne moze izaci
Kada se komp upali njegova sanga je bukvalno minimalna jedva moze da otvori pretrazivac npr otvorim Google Chrome i nmg vise bukvalno nista da radim npr skidao sam WOT i to je bilo uzasno nisam mogao po par minuta nista da radim
Probao sam da reinstaliram sistem to je bilo kratkotrajno resenje dan dva nista vise od toga
Specifikacije kompa su
CPU:AMD X4 860k (Novo)
GPU:MSI R7:260 OC (relativno nova)
Ram:4 Gb(novo)
Napajanje:500W
PSC je radio od novembra radio prosto savrseno znaci nije jednom secnuo a sada ne moze nista sa njim da se radimo nadam se da mi neko moze pomoci
POzz