Dambi
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 21.12.2015.
- Poruka
- 155
- Rezultat reagovanja
- 31
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ZMAJ
CPU & cooler:
AMD FX6300 , Cooler Master: Seidon 120V
Motherboard:
GIGABYTE 990XA-UD3
RAM:
KINGSTON HyperX 8GB 1600MHz (2x4GB)
VGA & cooler:
HIS Radeon HD 6850 IceQ X Turbo 1 GB
Display:
Philips 196Vla
HDD:
SSD PATRIOT PYRO 120GB
Sound:
Integrated, LOGITECH X530
Case:
LC POWER Gaming 975B Air Wing
PSU:
630W Thermaltake Smart SE SPS-630M
Mice & keyboard:
A4TECH V7 BLOODY(ZA DOBRU TASTATURU SAM PREVISE SMOTAN)
Internet:
TELEKOM ADSL 10Mb/s
OS & Browser:
WINDOWS 7 64bit / GOOGLE CHROME
Pozdrav, vec duzi period pratim razne modove i palo mi je na pamet da i ja pocnem nesto da modujem. Najzanimljiviji i najprivlacniji mi deluju PC I DESK modovi. Medjutim, primetio sam recimo da takve stolove nigde ne mozes kupiti,da izuzmemo one Lian Li recimo , koji kostaju boga oca a izgledaju kao rostilj ili stoni fudbal
ako te mrzi da pravis ili ako nemas potreban materijal , Pa sam dosao na ideju da sa drugarom koji je profi stolar tako nesto napravimo i izbacimo u oglase. E sad ja znam da oko jednog takvog stola treba dosta vremena i truda da se ulozi , samim tim i cena mu nebi bila mala , zanima me da li se tako nesto uopste isplati. Predpostavljam da ima mnogo ljudi koji bi to voleli da imaju a nisu u mogucnosti da naprave. Takodje i marketing bi morao dobro da se odradi.
Svaka pomoc bi mi dobro dosla.
ako te mrzi da pravis ili ako nemas potreban materijal , Pa sam dosao na ideju da sa drugarom koji je profi stolar tako nesto napravimo i izbacimo u oglase. E sad ja znam da oko jednog takvog stola treba dosta vremena i truda da se ulozi , samim tim i cena mu nebi bila mala , zanima me da li se tako nesto uopste isplati. Predpostavljam da ima mnogo ljudi koji bi to voleli da imaju a nisu u mogucnosti da naprave. Takodje i marketing bi morao dobro da se odradi. Svaka pomoc bi mi dobro dosla.
kladim se da ne bi mogao da ga prodas ni za onoliko koliko si ulozio 
Moja je zamisao da to bude perfektno odradjeno , ipak se unutar stola smestaju komponente od racunara. Ako ne budemo mogli to da postignemo, nista od toga.