Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ja trenutno imam ova tri para + jos jedne Reebok koje su iste kao ove u sredini s tim sto nisu potpuno bele vec imaju po koju sitnu plavu aplikaciju na sebi.
One skroz levo sam dobio od kuma iz Amerike, u pocetku mi se nisu nesto dopale ali ih svejedno nosim, ostale sam kupio kod nas. Uglavnom mi se dopadaju neke kao sto su ova druga dva para na slici. Inace ne dajem neke velike pare niti pratim neke odredjene modele, marke itd. Kupujem uglavnom kada neki par bas pohabam, i skoro uvek u nekom outlet-u. Gledam da mi se patike svidjaju, da su od koze i da ne kostaju nesto preko pet soma ili tako nesto ..
Kakva je dostupnost modela koji su na pola broja (44.5, odnosno 44 2/3 kod Adidasa)? Bacio sam oko na jedne crne adiprene za 4200-4300 din, rekao bih da nema boljih patika za te pare ...
Svi tu nesto pricaju o nike,adidas,wink itd... patikama a ovo je jedini pravi domaci proizvod sa pravom carapom nema bolje patike,skoro sam dobio jedan par opanaka od kuma koji igra folklor isti je kao i ovaj sa slike,vrlo su udobne za po kuci i dvoristu,doduse ja ih vise cuvam kao ukras kad neko dodje da vidi
Uzmi ove ja sam ih uzeo pre 3 meseca kad su bile 4500din
sad su na snizenju jeste da su ruzne ali su extra jos ih nisam pocepao a igram svaki drugi dan