Mozda iz nekog razloga delujes sumnjivo. E sad ja ne mogu da znam o cemu se tu zaista radi ali opet ponavljam ni u Lilly ni u DM a ni u jednoj drugoj parfimeriji nisam imao problem da osoblje gleda u mene kao da cu nesto da maznem. Sta vise prilaze mi sa postovanjem i pitaju sta zelim i da li mi treba pomoc.Pre neki dan krenem ja da njuškam najnormalnije, brat fiksirao pogled na mene i ne trepće.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Postupak koji je on izveo/izvodi. I još očekivanje da ga nisu zapamtili ...

Tačno se oseti svaka faza parfema, sada je drastično drugačiji nego pre nekih 8 sati kada sam ga naneo. Prada Carbon koju sam takođe probao se već izgubila, ali Eros još uvek radi bez znakova slabljenja. 

Bio sam u Jasminu u Delti, procistio nos i krenuo u njuskanje. Ko dete kad pustis u prodavnicu igracaka Kao na primer... ?Jasmin, Sefora, Belodore i slicne lopovske firme sluze samo da probas miris a za kupovinu je drugo mesto.
A to je vec level up. Mogu misliti koliko tek kutija za otvaranje ima u Jasminu u odnosu na DMBatalio sam DM i Lilly, prevazidjene radnjeBio sam u Jasminu u Delti, procistio nos i krenuo u njuskanje.

Inače danas sam bio na vašaru. Njušnuo sam Dior Selvace i Gio (matirana providna bočica). Što je najjače ovaj Gio je skoro identičan originalu, ali su tražili 1500 din 

Mada opet, za nas obične smrtnike svi parfemi su kopije. Bilo ovi iz Lidla, Manoard iz DM-a... Sve je rađeno po uzoru na nekog Diora, Chanela, Boss, Versace itd..
Kirke je skup brend pafrema. Stajemo u Stop Shop, pogledam šta je u pitanju Kirke Tiziana Terenzi 20ml. Po nekoj slobodnoj proceni kažem da tih 20ml vredi bar 3-4.000 din, ona je bila u šoku
Baš joj je bilo neprijatno jer nije znala da toliko vredi parfem. Ali miris je prelep 

Ona je inače mnogo probirljiva, dok meni 90% parfema odgovara. Ovaj Boss je u tih 10% koje ne podnosim. Bukvalno smrdi na G...