Maverick78
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009.
- Poruka
- 115
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-3570K@ 4.3GHz & CM Hyper 212+
Motherboard:
MSI Z77A-G43
RAM:
8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600mhz
VGA & cooler:
MSI GTX 670 OC
Display:
Dell UltraSharp U2312HM
HDD:
Crucial M4 128GB SSD - WD 1.5 TB
Sound:
Logitech S220 & Steelseries Siberia V2
Case:
Cooler Master 690
PSU:
TT Toughpower 750W
Optical drives:
Pioneer 215D DVD-RW
Mice & keyboard:
Razer Lachesis 5600 & Razer Lycosa
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64
Hocu da predjem na Ivy ili moze i Sandy svejedno, pa bih uzeo MSI Z77A-G43 plocu. Znam da je ploca ok za neki ne tako veliki OC, sto je meni i potrebno, vise me interesuje koju memoriju uz nju? Mislio sam Patriot Signature 1600 (2X4GB), jer je jeftina. Jedino me interesuje kako bi saradjivala sa ovom plocom, ako slucajno postoje neka neslaganja a da su nekom poznata? Ili da uzmem neku drugu memoriju ako ova nije ok.
I jos pitanje za CM Hyper 212+... imam vec ovaj hladnjak, trenutno hladi Q9550, sto znaci da sam ga kupio jos nekad za 775 socket. Vidim na njihovom sajtu da ovi hladnjaci mogu i za 1155 socket, ali da li moze ovaj bracket koji ja imam trenutno. On moze ono da se steluje prema rupama na ploci, pa nisam siguran da li mi sad treba neki novi ili se moze stelovati i ovaj stari koji sam dobio tada za socket 775?
Koliki klok mogu da ocekujem za 3570K recimo na ovoj ploci i uz ovaj kuler? Ne bih ja nista spektakularno, meni bi bilo dovoljno nekih 4.2-4.3ghz
Nadam se da ce neko imati volje da sve ovo procita i odgovori
I jos pitanje za CM Hyper 212+... imam vec ovaj hladnjak, trenutno hladi Q9550, sto znaci da sam ga kupio jos nekad za 775 socket. Vidim na njihovom sajtu da ovi hladnjaci mogu i za 1155 socket, ali da li moze ovaj bracket koji ja imam trenutno. On moze ono da se steluje prema rupama na ploci, pa nisam siguran da li mi sad treba neki novi ili se moze stelovati i ovaj stari koji sam dobio tada za socket 775?
Koliki klok mogu da ocekujem za 3570K recimo na ovoj ploci i uz ovaj kuler? Ne bih ja nista spektakularno, meni bi bilo dovoljno nekih 4.2-4.3ghz
Nadam se da ce neko imati volje da sve ovo procita i odgovori