Riddick
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014.
- Poruka
- 370
- Rezultat reagovanja
- 186
Moja konfiguracija
To je bilo za probu inače koristim samo prajm. Ako on prođe prošlo je i nikada ne koristim memoriju u Prime95 samo Large FFT on se najbolje pokazao. Drndao sam ga ja i više od godine dana kada sam raspoložen. Mada ima i drugih sigurnih testova. Velika upotreba memorije u Linxu je nepotrebna bolje je više krugova Linxa proći... uostalom imao sam je samo 4GB.
Nema to veze sa latencijama jer na Sabljarki sa istim cpu-om i memorijom nikada nisam mogao da ostvarim ni približan rezultat kao ni fsb od 285. Slike gore to je najbolje što sam uspeo da izvučem iz ovog FXa. ROG je ROG. Sve ostale ploče su na drugome mestu. Na Sabljarki sa ovim naponom kao na slici do FSB 235. Mogao sam još malo da podignem da bih dobio 4.8Ghz ali je tražilo mnogo voltaže. Na manje volti nemere. To mu je to.
Nema to veze sa latencijama jer na Sabljarki sa istim cpu-om i memorijom nikada nisam mogao da ostvarim ni približan rezultat kao ni fsb od 285. Slike gore to je najbolje što sam uspeo da izvučem iz ovog FXa. ROG je ROG. Sve ostale ploče su na drugome mestu. Na Sabljarki sa ovim naponom kao na slici do FSB 235. Mogao sam još malo da podignem da bih dobio 4.8Ghz ali je tražilo mnogo voltaže. Na manje volti nemere. To mu je to.