Ranxerox
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.09.2011.
- Poruka
- 16
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel E7500 Core2 DUO BOX
Motherboard:
ASUS PQ5 SE2
RAM:
2x2gb Kingston/Transcend DDR2 cl5
VGA & cooler:
9600GT Nvidria 512mb 256bit/bus
Display:
BenQ/24 inch
HDD:
WD-ATA 120GB/WD-SATA160GB/Transcend ext 300GB
Sound:
MB/HD 8-1
Case:
Najjeftinije
PSU:
LLC6650/650w im'o chiftech buuuaa
Optical drives:
Piooner 110D
Mice & keyboard:
Genius/A4tech
Internet:
ADSL/100mbit
OS & Browser:
Firefox 7.02
Ajde momci pošto sam ja malo već izašao iz forme(nekada sam se samo tim i zabavljao)nemam baš puno živaca za eksperimentisanje pa ako može neko da mi da par saveta za Overclock sledeće konfig.
-Matična
ASUS P5Q SE2
-CPU 775
Intel core2 duo E7500
-Napajanje
LLC6650(650w "kao")
-Memorija
-prvi modul 2G Transcend cl 5 DDR2 800
-drugi modul 2G Kingston cl5 DDR2 800(znam da sam trebao uzeti isti ali hebiga kada nije bilo)
-GPU Nvidia 9600GT 512MB 256bit DDR3
Uglavnom ja sam na svojim ranijim računarima(doduše tu je bio onaj spomenuti, sada crknuti:smrc: Chieftec 1000W)Bez problema dizao frekfencije do 30%(jes da sam po cele noći provodio i da je to bilo na tadašnjim malo boljim pločama sa AMDXII Venice939 fantazija od čipa za OC:flame: i inače u svoje vreme odličan čip u kontekstu "BENG for Buks"
No da ne duljim, na ovoj konfiguraciji sam pokušavao nešto..ma kakvi čim bilo šta pomerim sa "AUTO" on neće da radi, a o latencijama i sl da ne govorim...a nemam živaca da se udubljujem...pa ako neko može da mi "nacrta"
kako malčicko (za jedno 15% da ga "dignem":banana
Bio bih vam zahvalan(ne baš do groba) ali ono...zahvalan
Falavi u napred
-Matična
ASUS P5Q SE2
-CPU 775
Intel core2 duo E7500
-Napajanje
LLC6650(650w "kao")
-Memorija
-prvi modul 2G Transcend cl 5 DDR2 800
-drugi modul 2G Kingston cl5 DDR2 800(znam da sam trebao uzeti isti ali hebiga kada nije bilo)
-GPU Nvidia 9600GT 512MB 256bit DDR3
Uglavnom ja sam na svojim ranijim računarima(doduše tu je bio onaj spomenuti, sada crknuti:smrc: Chieftec 1000W)Bez problema dizao frekfencije do 30%(jes da sam po cele noći provodio i da je to bilo na tadašnjim malo boljim pločama sa AMDXII Venice939 fantazija od čipa za OC:flame: i inače u svoje vreme odličan čip u kontekstu "BENG for Buks"
No da ne duljim, na ovoj konfiguraciji sam pokušavao nešto..ma kakvi čim bilo šta pomerim sa "AUTO" on neće da radi, a o latencijama i sl da ne govorim...a nemam živaca da se udubljujem...pa ako neko može da mi "nacrta"
kako malčicko (za jedno 15% da ga "dignem":banana
Bio bih vam zahvalan(ne baš do groba) ali ono...zahvalan

Falavi u napred

, lako ću ja to ponovo uradi't
)
)Puno pozdrava, subscribovo sam se na YOU Tube, ali nema nešto vaših priloga(uglavnom stranjski), pa to barem nije teško ako bi se dogovorili sa nekom od jačih prodavnica, malo njih reklamirate a oni vam daju komponente na testiranje.
, jer računam da je bolje da ne udaram u FSB wall, nego ovako, a jedino me nervira što ni u Linxu ni u Prime95, ne mogu(ili sam poslednji papak
back