Uni
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.08.2018.
- Poruka
- 2.469
- Rezultat reagovanja
- 984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo ThinkPad X250 - i5 5300U/8GB/256GB EVO 860/6 Cell
Mice & keyboard:
Bloody V7M & Stock Thinkpad X250 Keyboard
OS & Browser:
Windows 10 + Microsoft Edge | ArcoLinux + i3 + Mozilla Firefox Quantum
Ne kazem ja da su kontejneri i ja bih svaksko gledao brend nejm da imam 200e na raspolaganju, ali su oni zajedno sa novim ryzen procesorima uzrok pada zasebnih komponenti. Dok je i5 2400 bio 5.000 a brend nejm racunar sa tim cpuom oko 90e to je bilo ok. Ali ove jedeni du cene procedora pale drasticno, zasto onda forsirati takve konfiguracije? Ovde govorimo o 100e, a ja mislim da je tu dvaki evro bitan sto ne bih pomislio sa vecim budzetom. SU630 je losiji SSD od SU650, ali i kosta nekoliko stotina dinara manje sto iako deluje smesno sa tankim budzetom moze prosiritu 4gb rama ili neki solidan kuler, mada sve to iziskuje lov na oglase.
Grafa fali ali ni ovaj brend nejm nema nikakvu, a ono hd 6450 kad stave necu komentarisati. GTX 660 je neki minimum, bar meni nema poente kupiti slabije zarad 1.000 dinara ustede. (Malo je ovo u duprotnosti sa onime sto sam u prethodnom pasusu napisao, ali ovde govorim o drasticnim razlikama tips 650 vs 660 a ne Zotac GTX 1060 vs Gigabyte GTX 1060).
Primetio sam da zvucim malo napadno sto mi nije cilj, izvinjavam se svim clanovima ukoliko su se nasli uvredjeni.
Grafa fali ali ni ovaj brend nejm nema nikakvu, a ono hd 6450 kad stave necu komentarisati. GTX 660 je neki minimum, bar meni nema poente kupiti slabije zarad 1.000 dinara ustede. (Malo je ovo u duprotnosti sa onime sto sam u prethodnom pasusu napisao, ali ovde govorim o drasticnim razlikama tips 650 vs 660 a ne Zotac GTX 1060 vs Gigabyte GTX 1060).
Primetio sam da zvucim malo napadno sto mi nije cilj, izvinjavam se svim clanovima ukoliko su se nasli uvredjeni.