Burgija, čekić, sekač, kramp... sve završava posao. Samo udri i drljaj kao sivonja i mora da uspe.Brzina rešava problem....šrafilica npr.
Opet taj trećerazredni cringe primitivni humor...Za tebe nije ništa drugo osim tog krampa.
Čovek oblajznuo šraf a ti ga savetuješ da uzme šrafilicu i da brzinom/silom odšrafi isti. Ako ne možeš nekome da daš pametan savet, onda bolje ne piši ništa. Ne teraj čoveka da napravi još veću štetu.Smaraš sa tim tvojim glupostima .
Nema svako hilti, kramp, pajser i dinamit da bi uspešno primenio ove tvoje neandhertal metode odvijanja i razbijanja. Te tvoje sivonja metode pale kod vulkanizera, šustera i zidara. Laptop je delikatna stvar i na njega se ne primenjuju metode primitivnog jednoćelijskog organizma.Pa lupi budalaštinu da ide u servis zbog oblajznulog šrafića..
Pocrveneh.Izgleda da sam te precenio u ranijim postovima...Logika ti nije jača strana.
To si trebao odma.Ovde bih se isključio,pozz
Nešto Vas ne viđam na onom drugom forumu Pjanoviću? Zašto ste utihnuli ? Ili možda preferirate da Vas oslovljavam sa Night Train, DisciplinaKicme, zeleznik81, Radiohead, ili Del_Boj?Shut it down MS-DOS boy.
Prvo je ipak bio Zdravko, pa onda Pjanovic,... ima tu jos podosta...Nešto Vas ne viđam na onom drugom forumu Pjanoviću? Zašto ste utihnuli ? Ili možda preferirate da Vas oslovljavam sa Night Train, DisciplinaKicme, zeleznik81, Radiohead, ili Del_Boj?
Sve je to ok kolega. Jednim delom se to tako i radi. Malom burgijom se buši rupa u šrafu, a onda se ureznicom urezuje levi navoj. Šraf kreće da se odvrće prilikom urezivanja navoja, ako ne, onda se ušrafi šrafić sa levim navojem, i šraf se normalno odvrne. Kulturno i bez lomljenja i oštećenja. Naravno, ne vraća se taj izbušeni, nego se nađe original, ili šrafić istih dimenzija.Ja sam to rešio bušilicom i najtanjom burgijom za metal koju sam imao. Kod mene je još bio šraf koji drži ploču. Lagano bušnuo dok nisam probio glavu da mogu da svučem ploču i onda kleštima isčupao ostatak šrafa.
Nije ovo rat. Nego kompleks malog da ne kažem čega. Gde se jedan član našao uvređenim jer je prozvana njegova pogrešna nasilna neanderthal metoda. Ja ti opet kažem, ako nemaš alata i znanja, pravo u servis. Na ovom forumu sa par članova koji se takmiče da nabiju što veći broj postova lupetajući gluposti u svakoj temi, rešenje nećeš naći.Kad sam pisao ovo nisam očekivao treći svetski rat.
Znam. Shvatam mnogo više nego što možeš da zamisliš.Prvo je ipak bio Zdravko, pa onda Pjanovic,... ima tu jos podosta...
Jednom perma pan, zauvek perma ban.
To shvatas valjda ?
Nisu. Ali ta jedna, kako je ti nazivaš, "glupost" je nekog od članova mogla finansijski skupo da košta. Da ne ulazim previše u detalje, znaš ti vrlo dobro o čemu pričam. Tako da kad sledeći put dođeš ovde da mi prosipaš pamet i morališeš kao neka dobrica, seti se zbog čega si dobio ban. A moderatorima, ako su još uvek tu, savetujem da na gospodina Pjanovića obrate posebnu pažnju jer je čovek vrlo "interesantan".Nisu mene banovali tamo sto puta zato sto sam sto puta pravio gluposti
Bilo je ovakvih postova ranije na kilo.Nije ovo rat. Nego kompleks malog da ne kažem čega. Gde se jedan član našao uvređenim jer je prozvana njegova pogrešna nasilna neanderthal metoda.
@alex303 Moraš da žvaćeš malo duže
@DarioVili Najbolje odnesi to u neki institut,laboratoriju,centri itd..
Ne bih se preterano obazirao na njega i njegovim psihičkim problemima.
Osoba koja kritikuje i opisuje drugu osobu,a u istoj rečenici sebe opisuje,pa to mi je fascinantno.
Bilo je ovakvih postova ranije na kilo.
Svaku drugu rečenicu sebe opisuje kad je kritikovao drugog.
Kako se zove taj termin,reč?
Ovde bih se isključio,pozz
Uuuu this is getting interestedNisu. Ali ta jedna, kako je ti nazivaš, "glupost" je nekog od članova mogla finansijski skupo da košta. Da ne ulazim previše u detalje, znaš ti vrlo dobro o čemu pričam. Tako da kad sledeći put dođeš ovde da mi prosipaš pamet i morališeš kao neka dobrica, seti se zbog čega si dobio ban. A moderatorima, ako su još uvek tu, savetujem da na gospodina Pjanovića obrate posebnu pažnju jer je čovek vrlo "interesantan".