• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Održan još jedan Intel Developer Forum – IDF15

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Intel je održala još jedan Intel Developer Forum u San Francisku, koji je trajao od 18. do 20. avgusta. U uvodnom obraćanju na ovogodišnjem Intel Developer Forumu (IDF15), Brajan Krzanič, generalni direktor kompanije Intel, istakao je nove proizvode, alate i programe koji podržavaju rastuću personalizaciju računarstva i opisao trendove u stvaranju novih šansi za programere.

Brajan Krzanič je predstavio veliki broj novosti u vezi sa Intel RealSense tehnologijom koja će omogućiti opcije dubinskog očitavanja (depth sensing) na više uređaja i aplikacija, i najavio je nove saradnje u oblasti obezbeđivanja Interneta Stvari (Internet of Things – IoT), uz dodatak programa i seta alata za programere pomoću kojih bi ubrzali pronalaženje industrijskih IoT rešenja za tržište. Što se tiče visoko personalizovanog sveta prenosivih računara, Krzanič je izneo podatke o Intel Curie modulu i najavio novi takmičarski reality show – „America’s Greatest Makers“.


Opširnije...
 
Vrh