• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Ocitavanja HWiNFO32_a na HP nc6400

p0p

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.05.2012.
Poruka
16
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Da li su ove vrednosti koje ocitava HWiNFO32 normalne za laptop? obratite paznju na (Min/Max)
Opterecen pomocu softwera Prime95.
Sta oznacavaju vrednosti External 1 ispod Motherboard?I zasto na dva mesta prati temperaturu maticne ploce?

Pakito

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2009.
Poruka
1.476
Rezultat reagovanja
237
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ACER ASPIRE V5 531G
CPU & cooler:
Intel Core i5 8400 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus Z370 Prime
RAM:
32GB DDR4 3200Mhz G.Skill Trident Z b/w
VGA & cooler:
EVGA GTX 970 SC
Display:
2x LG 25UM58
HDD:
120 Samung Evo 840 + 3TB Toshiba P300
Sound:
2.1 white waterdance speakers
Case:
NZXT Phantom 410 white
PSU:
Corsair tx650w
Optical drives:
Asus sdrw-08d2s extern
Mice & keyboard:
Fantech K611 / Logitech MX510 Hero Legendary
Internet:
sbb - 100mbit
OS & Browser:
Win 10 PRO
Other:
Redmi Note 7
Zavisno koliko je star,i u kakvim uslovima ga kroistis,ovo su ok temeprature,ako smatras da su visoke,produvaj ga,verovatno se nakupio prasine,a ne bi skodilo ni menjanje termalne paste

p0p

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.05.2012.
Poruka
16
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ok.Hvala na odgovoru.
Dosta je vremasna konfiguracija laptopa,no teska su vremena pa se mora jos krpiti.Koristim ga u normalnim uslovima za (surf,film,muzike...) jedino vremenski dosta stoji ukljucen pa se zbog toga raspitujem za temperature...
Ovo sam nacinio screenshot nakon sklapanja (ociscen,izduvan,zamenjena pasta na hladnjaku procesora,doduse neka jeftina)ali se javio problem kod hladnjaka chipseta i graficke,jer tu ide Thermal PAD i pasta ne vrsi poso...Posto nisam imao Thermal PAD vratio sam stare jastucice koji su prilicno osteceni...(jel treba pasta i pri koriscenju Thermal PAD?)

Poslednja izmena:
Vrh