m1k1
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.07.2019.
- Poruka
- 3.649
- Rezultat reagovanja
- 2.941
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 9700X & BE QUIET! Dark Rock 5
Motherboard:
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
RAM:
CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMH32GX5M2B6000Z30K
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 9060 XT 16GB GDDR6 OC Edition
Display:
DELL U2724D
HDD:
2xSAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 PCIe M.2 2280
Case:
CORSAIR FRAME 4000D Black + 6xBE QUIET! Silent Wings 4 140mm PWM high-speed
PSU:
CORSAIR RM750x 750W PCIe5
Mice & keyboard:
Pulsar Xlite V2 Mini Wireless, Pulsar ParaSpeed Cordura Mousepad XL, Keychron K8 Pro
Internet:
SBB EON FULL 300/30
OS & Browser:
Windows 11 Pro 64 bit, Brave
Other:
Apple iPhone 16 Teal 128GB, Apple Watch 6 40mm, Apple Airpods Pro (1st generation)
Pozdrav sekiraši,
Planiram da uzmem NZXT H510 (belo) kuciste i Noctua NH-D15 chromax black kuler (sa belim cover-ima).
Da li je realno tj. da li je izbodljivo da ovaj kuler sa coverima stane u kuciste i pritom da moze da se zatvori staklena stranica?
Da li neko ima ovakvu kombinaciju?
Na netu sam nasao razne buildove sa ovim kucistem i kulerom.
Negde ima Noctua NH-D15s a negde i verzija bez s. Ja hocu da uzmem obicnu D15 jer ima chromax black varijanta dok za s varijantu nema black.
Takodje, kod s varijante kad bi uzimao morao bih da uzmem i ventilator crni (koji je preskup) i cover dok kod obicne verzije bez s ne moram vec dolaze dva komada crnih vent i tu bi uzeo samo cover.
Visina kulera kod s varijante je 160mm a bez s je 165. Kaze da kad se stavi cover povecava se za 5mm...
NZXT H510 podrzava do 165mm.
Druga stvar, imam G.Skill Trident Z NEO memoriju koja je poprilicno visoka. Da li to smetati? Citao sam po forumima da moze ali da moram da koristim samo jedan fan na kuleru...?!
Evo nekih buildova sa neta gde su ljudi ipak uspeli da stave taj kuler sa coverim i zatvorenom stranicom.
Neki su cak stavili taj kuler i u H200:
Planiram da uzmem NZXT H510 (belo) kuciste i Noctua NH-D15 chromax black kuler (sa belim cover-ima).
Da li je realno tj. da li je izbodljivo da ovaj kuler sa coverima stane u kuciste i pritom da moze da se zatvori staklena stranica?
Da li neko ima ovakvu kombinaciju?
Na netu sam nasao razne buildove sa ovim kucistem i kulerom.
Negde ima Noctua NH-D15s a negde i verzija bez s. Ja hocu da uzmem obicnu D15 jer ima chromax black varijanta dok za s varijantu nema black.
Takodje, kod s varijante kad bi uzimao morao bih da uzmem i ventilator crni (koji je preskup) i cover dok kod obicne verzije bez s ne moram vec dolaze dva komada crnih vent i tu bi uzeo samo cover.
Visina kulera kod s varijante je 160mm a bez s je 165. Kaze da kad se stavi cover povecava se za 5mm...
NZXT H510 podrzava do 165mm.
Druga stvar, imam G.Skill Trident Z NEO memoriju koja je poprilicno visoka. Da li to smetati? Citao sam po forumima da moze ali da moram da koristim samo jedan fan na kuleru...?!
Evo nekih buildova sa neta gde su ljudi ipak uspeli da stave taj kuler sa coverim i zatvorenom stranicom.
Neki su cak stavili taj kuler i u H200: