Luka Stojanovic
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015.
- Poruka
- 3
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ma 'ajde i ja nemam bradu pa ucestvujemEh... da imam bradu, i ja bih učestvovao.
Copy-Paste, 2.red, 4.slikaEvo i ja da uradim! :sijam:
Nije fora da skidaş sa interneta pa postavljas .Evo i ja da uradim! :sijam:
Cek, ti sumnjas u moju inteligenciju rasudjivanja? Da li mislis da ce bilo ko ko mulja moci da prodje na konkursu tj da ce pobednicka slika biti neko muljanje?Niste ovo lepo odradili, vecina korisnika je okacila slike od interneta, odradila mali edit lica i to je to. Trebali ste da otvorite i drugu temu gde ce moderator okaciti slike ucesnika za nagradnu igru, ovde se ne zna ko ucestvuje i kome je slika odobrena
Nisam mislio na to da ce biti muljanje nego na sliku orginala i na sliku skinutu sa interneta i odradjen mali edit u ps. Zanima me da li su sve slike priznate u konkurst koje su okacene u ovu temu, i da li je moguce da ja promenim svoju sliku koju sam postavio ?Cek, ti sumnjas u moju inteligenciju rasudjivanja? Da li mislis da ce bilo ko ko mulja moci da prodje na konkursu tj da ce pobednicka slika biti neko muljanje?
Svima koji misle tako, mogu samo da kazem srecno
Mozes da stavis novu, samo prijavi staru naNisam mislio na to da ce biti muljanje nego na sliku orginala i na sliku skinutu sa interneta i odradjen mali edit u ps. Zanima me da li su sve slike priznate u konkurst koje su okacene u ovu temu, i da li je moguce da ja promenim svoju sliku koju sam postavio ?
Pozdrav za sve one koji misle da je slika skinuta sa interneta.Ovo sam ja , doduse malo transformisan uz pomoc photo shopa i graficke table.Ali ,sta cu kad nemam kostim, konja i mac. SAMO LICIM NA COVEKA i to je sve!
http://www.dodaj.rs/f/1U/m3/3MsByXfK/page.jpg
Zelim da uklonim ovu sliku posto sam je skinuo sa neta i samo okacio,sto nije ferEvo i ja da uradim! :sijam:
Mozes i ceo, kako ti volja!Dali samo da slikamo glavu ili polovinu trupa sa glavom kao na slici
?