• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nvidia predstavlja GTX660Ti

Alk0

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.12.2010.
Poruka
1.203
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pa igrao sam se sa 560-ticom u proteklih godinu i po dana... ništa se ne kupuje za večnost... Cenim da 560Ti neće moći da fura u 1920x1200 u max detaljima Borderlands 2, GTA 5, Half Life 3, itd...
Mozda je nesporazum nastao oko definicije "buducnosti", tj. razlicite intervale smo imali na umu :) Ako si mislio na igre koje ce izaci u narednih nekoliko meseci onda ok, za to mozes da kupis kartu koja ce dobro raditi. Ja sam mislio na godinu i kusur i za to ne mozes da se obezbedis. Cim izadje novi hardver izaci ce i igre koje slabije rade na starom. Pa ako si perfekcionista ima da ti bode oci itekako.

Ja i dalje ne vidim tvoj predlog/način za objektivnije poređenje brzine kartica.
Ovo je nemoguce uraditi. Problem je u logickom shvatanju problema. Da pojasnim... mozes li ti meni da kazes ko je najbrzi atleticar (da ne kazem covek) na svetu ?

Znaš li ti način, a da bude univerzalan i objektivan? Da ti radiš uporedni prikaz kartica, kako bi ih poredio?
Ovo isto nema sanse. Ja da uzmem da smisljam sistem ne bih nikada bio zadovoljan izborom. Koji god izbor da napravim, ne bih mogao logicki da ga opravdam. Tu najpre mislim na nove igre VS najzahtevnije igre. Zasto staviti Metro i Warhead kad su vec stari i vec ih zavrsio svako ko je hteo ? I zasto staviti nove igre ako su manje zahtevne od onih pomenutih ? Onda mozes da stavis sve, ali PROSEK je poremecen time sto su ubacene igre koje te uopste ne zanimaju ili ih ne smatras relevantnim. Nadam se da sad shvatas zasto sam toliko protiv tog izvlacenja proseka. Naravno, verujem da pogledas vise testova kao i svi, pa onda odlucujes. Ali isto tako sam siguran da taj prosek o kojem govoris ima u pozitivi vise igara koje tebe zanimaju, inace ne bi uzimao tu kartu. Taj MSI PE je bez sumnje super kupovina i kad bi ja sastavio test u kojem je u proseku 7870 brza karta (a to mogu :d ) ti ne bi promenio misljenje oko kupovine, zato sto bi tu bile neke igre koje te ne zanimaju. I ne treba da promenis misljenje naravno. Treba da uzmes taj MSI i da se sit naigras i u moje ime kad ja vec nemam vremena :cheers:
 

M_M

PCAXE Member
Učlanjen(a)
23.03.2011.
Poruka
277
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-2600K, Noctua NH-D14
Motherboard:
MSI P67A-GD65
RAM:
4x2GB ExcelRAM, 1866CL8
VGA & cooler:
Asus R9 290 OC 4GB
Display:
24" Dell 2407WFP-HC
HDD:
Kingston HyperX 240GB + 6TB
Case:
CoolerMaster CM690
PSU:
Corsair HX750
Optical drives:
LG BluRay
Internet:
SBB 15Mbit
OS & Browser:
Win7HP 64bit
Other:
APC SmartUPS SU1000i
Stigao GTX660Ti, MSI PE OC verzija, fabrički na 1020MHz.

Za sada ispitujem domete na default naponu i sobnoj temperaturi od 30C i prezadovoljan sam, vidite sličicu. :)

 
Vrh