Mi-Los
Banned
- Učlanjen(a)
- 23.02.2016.
- Poruka
- 331
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Uglavnom placamo jeftinije nego u Srbiji. Posto Republika Srbija racunajuci oko 160-170 zemalja sveta u kojima zive homosapijensi tj ne racunajuci par nekih zemalja gde se sporazumevaju grimasama i macetama i gde u gradu imas jedan punjac za mobilni, ono fazon vrte pedalama da radi a ljudi dolaze da plate da im se napuni mobilni jer nema struje...Zaboravio si da je prosecna plata u Nemackoj par puta veca od ove u Srbiji, tako da nikako ne placamo jeftinije.
mi imamo najskuplji hardware a moguce i najograniceniji izbor. Pod time mislim da nam je hardware skuplji nego u Tokyo i Moskvi.
Recimo sutra crkne napajanje osobi kojoj treba 850W ali hoce da ima 1KW kvalitetno.
Moze u Srbiji za 45.000 din ili 390 eura da kupi 5 godina staru prvu seriju Seasonic 1000 XP Platinum sa sarenim kablovima ili moze da kupi CORSAIR AX1500i Titanium za iste pare iz Madjarske. A ako hoce da plati samo 260 eura onda moze da bira izmedju 5 god starih 760/860 Platinum ili da kupi 1000 T2 Titanium. A o memorijama sam vec objasnjavao...
Tako da kako god okrenemo izbor u kome mozemo da platimo onu zadnju najeftiniju opciju u ponudi na Austriskim i Nemackim sajtovima bez sipinga dodje jako dobro.
Poslednja izmena: