Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Samo da kazem da je vrlo izuzetna situacija sa ovom 460gtx 1gb. U nekim testovima sam dobio bolji fps nego 5870 i 260gtx sli, a u svim ostalim testovima pratim u stopu. Jedino je problem stalker gde ATI nesuvereno vlada (nije mi pojma zasto nvidia zaostaje toliko); i cak se pitam da li je uopste mipku radio sli u pomenutoj igri?!
E sad ono sto je zanimljivo je da karticu nisam gurao do maksimuma (nakako mi ovo bile lepe brojke okrugle), mada vidim da nekima ista karta ide i 930-950 za gpu i preko 2200mhz za mem...no to je po meni vec bolesno! Takodje za dva tri dana se ocekuju novi drajveri koji navodno daju boost i do 500 poena 4xxx seriji u vantage testu. Znaci po meni best buy!
Mipko naravno da sam stavio sve kao ti; isti drajveri, isti klok za procesor; manje vise gledao sam da sve bude tu negde! Jedio su tajminzi za mem 7-9-7-24 na 1.65 i to je to.
E sad samo par napomena. Naime posto afterburner jos nije omogucio undervoltovanje na 460gtx karticama, test u furmarku undervolted sam preskocio (odradio sam samo na sve def test zbog zagrevanja da vidite). Takodje posto nije referentno hladjenje na kartici nisam obracao paznju na buku i obrtanja fana pri razlicitim procentima za fan. Ostalo je sve tu po redu....