• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

NVIDIA Gigabyte GTX960 Giveaway - najava

stefi988

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.07.2013.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion G7
CPU & cooler:
Intel Core i5-2430M 2,4GHz
Motherboard:
HP HM65
RAM:
8GB Hyundai 1600MHz
VGA & cooler:
Intel HD 3000
Display:
Panasonic TV 32'' FHD
HDD:
Samsung 840EVO 120GB
Sound:
Integrisana
Optical drives:
Lacie eksterni
Mice & keyboard:
HP, Apple
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 home x64
WinWin, kao i Emmi su lanac prodavnica racunarske opreme. Jedini njihov dobavljac je Alti, koji je takodje zaduzen i za servisiranje odnosno uvazavanje garancije. WinWin je fokusiran, odnosno funkcionise na principu direktne prodaje dok Emmi ima manji broj prodajnih objekata u 4 najveca grada samo i pretezno je orijentisan na web prodaju.

Identicnu ponudu imaju i winwin i emmi, s' tim da je Emmi nesto jeftiniji zbog manjih troskova prodaje, promocije, distribucije i troskova ljudskih resursa (plate, selekcija kadrova, obuka itd).

Imaju vrlo ambicioznu misiju i viziju, krecu se u pravom smeru i teze da postanu multinacionalna kompanija. WinWin ima i svoj blog, IT strucnjake koji rade odlicne recenzije velikog broja komponenti, ozbiljna su firma i daleko su od nekih diletanata...

Mozete Vi obrisati komentar ako smatrate da sam odlutao od teme ali svi mi imamo Ustavom zagarantovano pravo govora. E sada statut i pravilnik PCAXE portala su nesto sasvim drugo sto u potpunosti razumem.

Ja sam sa njima imao drugih problema koji se ne odnose na njihovu prodaju, marketing ili promociju, vec na moju poslovnu ideju koju su prihvatili u potpunosti, obecali saradnju, logistiku i na kraju pogazili svoja obecanja (iako nisu morali da uloze ni cent) jer su tako u mogucnosti. Cimao sam se obezbedio lokal, magacin, trosio vreme i novac da bi na kraju zbog nekih razloga koje necu spominjati odustali od svega toga....

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Winwin je mnogo više od prodavnice računarskih komponenti. :)

Sve u svemu, bravo za Winwin i za nVIDIJu.
Tako je, Alti prodavnice a pre svega WinWin su institucije za nerviranje kupaca. To su specijalizovali.
:d

Vrh