Kartica unutar kucishta i buka su irelevantna stvar u testovima Ne postoji samo jedno kucishte, shto znachi da u zavisnosti od modela do modela i zavisi buka. Ono shto mi mozemo da izmerimo i ocenimo je buka u istim uslovima i buka jedno u odnosu na drugo i sl To bi trebalo da vas zanimaupravo to - temperatura i buka pod obavezno, i to bi bilo idealno da se sve odradi sa karticom unutar kucista a ne na open stand.
meni je bolje i bilo kakvo kuciste nego da se daju rezultati sa open stand posto je to najmanje verovatan scenario koristenja.Kartica unutar kucishta i buka su irelevantna stvar u testovima Ne postoji samo jedno kucishte, shto znachi da u zavisnosti od modela do modela i zavisi buka. Ono shto mi mozemo da izmerimo i ocenimo je buka u istim uslovima i buka jedno u odnosu na drugo i sl To bi trebalo da vas zanima
Ne znamo josh uvek, ali kada saznamo napisacemoKonacno, bice znaci test sledece sedmice . Svaka cast za PCAxe! A da li znate kad bi trebalo da testirate gtx 470? Mislim da ce mnogima biti zanimljivija nego gtx 480 .
To nam do sad nije bilo svojstevno...ne zna zashto bi smo menjali. Ako si mislio na pljuvachinu toga nikada nece biti na PCAXE Pisacemo kako jesteNemoj slucajno da sam video neki mlak test i jednu sliku!
26 pada NDA ali karte nece biti dostupne pre 6. AprilaDX 11 igre kao i Crysis, samo bez Arkham Asylum i ostalih nV podplacenih izdavacha... Isti CPU, isto okruzenje... Full OC i ko je bolji na kraju... Mislim da ce to biti najrealnije. Treba u review ubaciti koliko sta kosta. Sto se tice raznoraznih polutacnih izvora iz ove teme... Ne bih rekao da je bilo sta od ovoga istina. Mogu da se kladim da ce 26-og biti objavljan novi delay... nego ajde sad...
animaN, valjda je izlisno reci da sam se nasalio?To nam do sad nije bilo svojstevno...ne zna zashto bi smo menjali. Ako si mislio na pljuvachinu toga nikada nece biti na PCAXE Pisacemo kako jeste
A sad da se vratimo na temu definitivno!
Koliko ja znam on vec ima 5850. Sada ce definitivno posle ovoga da kupi jos jednu za CFSamo se teši zbog kupovine 5850
Tacno izracunano je razlika 3.5% u korist 480GTXVideh ovaj bench, pa deluje mi realno i u skladu sa najavama da je 470 jaca 5-10% od 5850, a 480 jaca 5-10% od 5870.
Mislim da cemo se u subotu nacitati testova i testova
Core temp idle was 58C, core temp load around 86-90C, which was good.
It's laud, but not 5800Ultra.
Idle power is at least 3 times that of the 5870 and the drained power at load was 283W. The official 480 will have less drained power because it will have a whole shader cluster disabled.