SkazzY
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.08.2018.
- Poruka
- 2.094
- Rezultat reagovanja
- 1.146
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
My precious
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600 + Arctic Freezer 34 Duo
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk
RAM:
2x8GB DDR4 HyperX Fury 3200Mhz
VGA & cooler:
GTX 1050 TI
Display:
Dell P2421D
HDD:
Samsung 500GB 860 EVO + WD Black 1TB + Hitachi 1TB
Case:
MS Cyclops V + 3x Arctic F12 Rev 2 (120mm PWM)
PSU:
SAMA Armor 80+ Gold - 650W
Mice & keyboard:
Revoltec FightMouse Elite + A4Tech KD-800L
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 + Linux
Evo mene opet u "Sta da kupim" sekciji. Nije me bilo davno.
Moje LC600H-12 je dotrajalo (ventilator krenuo da pravi nepozeljne zvukove), tako da bi ga bilo red zameniti.
Ne treba mi nikakva azdaja od napajanja (po snazi), zvuk mi nije preterano bitan (orijentaciono da se ne cuje kad nosim slusalice i nista pusteno na istim), a cena recimo nekih 50ak evra.
Dolazi u obzir u polovno i novo (mada polovno neko sa malo manje rizika, ne bih bas da kupujem od nekog ko ima jako mali broj ocena na KP i slicno).
Bice upgrade graficke u nekom trenutku tako da bi bilo lepo da tu nemam preterano da vodim racuna da li moze ili ne moze.
Cela konfa je zakacena na profil.
Nije mi nista hitno tako da mogu i da sacekam da se neko pojavi zgodno na KP (ako ima takvih koje je vredno cekati).
Moje LC600H-12 je dotrajalo (ventilator krenuo da pravi nepozeljne zvukove), tako da bi ga bilo red zameniti.
Ne treba mi nikakva azdaja od napajanja (po snazi), zvuk mi nije preterano bitan (orijentaciono da se ne cuje kad nosim slusalice i nista pusteno na istim), a cena recimo nekih 50ak evra.
Dolazi u obzir u polovno i novo (mada polovno neko sa malo manje rizika, ne bih bas da kupujem od nekog ko ima jako mali broj ocena na KP i slicno).
Bice upgrade graficke u nekom trenutku tako da bi bilo lepo da tu nemam preterano da vodim racuna da li moze ili ne moze.
Cela konfa je zakacena na profil.
Nije mi nista hitno tako da mogu i da sacekam da se neko pojavi zgodno na KP (ako ima takvih koje je vredno cekati).