Za šta ti treba nov Komp? Za šta bi ga najviše koristio?!Neko ko se razume da predlozi konfiguraciju za 1500 evra. Sa intelom i nvidiom ,na emmiju
GamingZa šta ti treba nov Komp? Za šta bi ga najviše koristio?!
Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka
?Joj majko mila.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nije tebi nista vec ovom majstoru koji ide po temema i prica kako je uzeo nov komp za 7500 evra i sada je dozvoli neuk da da bilo kakav savet za ista ispod te cene...
Neko ko se razume da predlozi konfiguraciju za 1500 evra. Sa intelom i nvidiom ,na emmiju
To se radi ovako. Dobar dan, ja sam taj i taj. Potreban mi je savet za to i to, potrosio bih toliko, kupovao bih tu i tu zbog toga i toga. Hvala unapred! A ovog strucnjaka sa najskupljim kompom na forumu ne bih komentarisao.
Ako mozes pobosljaj konfiguraciju do 170 hiljada
SSD | SSD SATA3 512GB Intel 545s 550/500 MB/s | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Hard diskovi (HDD) i fioke | HDD 3.5" SATA3 7200 3TB Toshiba P300 HDWD130UZSVA | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Tebi ne pišem, i napisao sam to na samo jednoj temi i ovde, a tebi klinac kada kupiš nov Komp imaš od mene access za Origins. Ili ako imas već Komp dacu ti kod za Far Cry New Dawn za PC... Ne mislim na tebe botu, nego na dečka koji je temu otvorio. A slike ću staviti koliko sutra kada mi stigne osvetljenje pa gledaj i plači. Zato smo tu gde jesmo zbog tebe i tebi sličnih, koji se vode moto-om: ONO ŠTO JA NE MOGU NE MOŽE NIKO DRUGI, iliti DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA...Nije tebi nista vec ovom majstoru koji ide po temema i prica kako je uzeo nov komp za 7500 evra i sada je dozvoli neuk da da bilo kakav savet za ista ispod te cene...
@besantesteras molim te, svoju temu da otvoris sa slikama i svim stvarima, a ne ovako da trujes svaku temu... Ovako bar da imas svoje mesto gde mozemo da te tovarimo..
Pazi Ed sa TechSource je napravio onog Wolverina za manje pare, ako ne lici na ono, bacene pare. Ne kazem mozda covek ima novca i sve je to lepo i vidi neki uzitak u nekoj organizaciji ili sta znam, ako je taco svaka cast! Samo mozda nije za forum, pohvalis se u temi sta ste poslednje kupili i svi srecni i zadovoljni@besantesteras ajde ljubim te okaci da se i ja sit isplacem... AHhahahahahahahahah
hdd i ssd od starog kompaSamo gde ti je tu ssd i hdd?
Moze druga radnja ,ali da sve bude na jednom mestu ,ako me razumes da ne bude grafa na winwinu ,procesor na emmiju nego sve na jednom .Ne zelim sa KP i samo za moju dusu ,necu strimovatiJel hoces i da strimujes pored ili samo za svoju dusu gaming?
I opet ponavljam , jel mora Emmy ili moze neka druga radnja ili KP?