I sta mislis Marko neko uzme i poslusa te i mesto 1060 3 gb kupi tu karticu koju si ti predlozio i svati covek da si ga za***ao! Sta onda da ti taj isti radi? Sta mislis da bi ti neko uradio?Uzmi gtx 750ti umesto ove gore sto ti je predlozio dominator, nece te izneveriti.
Uzmi gtx 750ti umesto ove gore sto ti je predlozio dominator, nece te izneveriti.
Sto se tice toga nista se ne brini, sve je to jedno sa drugim kompatibilno osim ako ne okrenu proceor naopacke pa pokusaju tako da ga stave onda naravno da nece da se uklopi u podnozije . A sto se tice graficke manje vise to ti je stadard i svaka graficka staje na svaku plocu ali sve zavisi od duzine i velicine kucista.I oprostite jos jedno pitanje, ako uzmem ovo sve oce li oni biti kompatibilni da ne bude da ne moze procesor u maticnu graficka na maticnu
A mislio sam za citavih 1000 Eura da kupim Gaming Setup ono bas sve.
Aj sada ne preteruj i ti, da ide na 1070 a procesor mu je g4560. Gde je tu sada logika?mozda cak i neka 1070 preko madjara.
Ma ti definitivno nisi normalanJa sam dao samo svoj predlog, jer ako je iz srbije, gtx 750ti je odlicna, polovna i da je a jeftina je i dobra za te pare recdimo nekih 100 evrica, ako nece momak da se razbacuje a pogotovo sto je u srbiji prosjecna plata 200 eura ja bi preporucijo gtx 750ti
Ja sam dao samo svoj predlog, jer ako je iz srbije, gtx 750ti je odlicna, polovna i da je a jeftina je i dobra za te pare recdimo nekih 100 evrica, ako nece momak da se razbacuje a pogotovo sto je u srbiji prosjecna plata 200 eura ja bi preporucijo gtx 750ti