agamaniak
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 28.01.2020.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X4 Athlon 840
RAM:
8gb
Veliki pozdrav svima, pao sam u neko razmisljanje oko kupovine novog racunara pa rek'o da iznesem sa vama ovde to mozda neko od vas moze da mi pomogne.
Generalno od igara koje bih igrao su : Gta 5, CS:GO, Rainbow 6siege, i tako malo novije igrice (ako se za ove igrice moze reci da su novije ) Pa sam u dilemi koju bih najbolju konfiguraciju mogao uzeti do 70k...
Ovo je neka zelja moja koju bih ja voleo da pazarim ali nisam siguran da dolazi do 70k.
procesor : i5 8600k 3.6ghz
grafa : gtx 1060 6gb
ram : klasika 8gb mozda bih u nekom trenutku dodao jos 8
napajanje :gpc-600w
to je ono glavno sto bih ubacio ali me interesuju neke vase preporuke, ko god moze da pomogne ili zna nesto bolje neka podeli misljenje sa mnom, pozdrav svima! <3
Generalno od igara koje bih igrao su : Gta 5, CS:GO, Rainbow 6siege, i tako malo novije igrice (ako se za ove igrice moze reci da su novije ) Pa sam u dilemi koju bih najbolju konfiguraciju mogao uzeti do 70k...
Ovo je neka zelja moja koju bih ja voleo da pazarim ali nisam siguran da dolazi do 70k.
procesor : i5 8600k 3.6ghz
grafa : gtx 1060 6gb
ram : klasika 8gb mozda bih u nekom trenutku dodao jos 8
napajanje :gpc-600w
to je ono glavno sto bih ubacio ali me interesuju neke vase preporuke, ko god moze da pomogne ili zna nesto bolje neka podeli misljenje sa mnom, pozdrav svima! <3