Ima 3 verzije hyperx pulsefire-a. Kako god oba (koja god verzija hyperx-a) ce ti biti dobra za gaming, razlika je samo u tome koji ce ti mis bolje lezati u ruci.sta kazes na neki steelseries rival 3 ili hyperx pulsefire
Prvi je ok ali drugi znaj ako nemas dugacke prste da ti se mis nece svideti ni malo.sta kazes na neki steelseries rival 3 ili hyperx pulsefire
Ne, posto mis ima problema sa pucanjem kabla a i klikovi se pomeraju levo desno. Uostalom pogledaj na netu ima dosta price o tome.Da ne otvaram novu temu, i ja ocu novi mis do nekih 50e, da li je dobar Glorious Model O?
Do pre par godina ni ja nisam koristio podlogu. To je bilo dok nisam upropastio i misa i sto, izgrebani do temelja.Mozda uzmem ovaj viper mini, al opet u pravu ste da sve zavisi kako meni odgovara u ruci, ali to moram uzivo da probam negde, takodje, ja nikada u zivotu nisam koristio podlogu za mis, jer mi se znoje ruke od nje i ne volim kada mi koza dodje u kontakt sa podlogom, da li jos neko od vas ne koristi podlogu posto znam da uglavnom 90% ljudi koriste