Pa ciju, bre? Ovo je Joker na slici?pa pogledaj ciju mu sliku daje da potpise
Zanemari kakvi su filmovi, gledaj samo glumu.ajoj KAKAV FAIL! C c c c c ili je totalno namerna provokacija... Inache i Jack je odlichno glumio u Batmanu To shto je novi serijal bolji sve ukupno gledano nije njegova krivica...
To ne mozesh tako da gledash... Ekranizacija prvog batmena je bliza originalnom stripu! Gledano iz te perspektive, novi serijal je totalni FAIL! To shto je novi batman daleko bolji kao film je neshto totalno drugoZanemari kakvi su filmovi, gledaj samo glumu.
Za mene je Heath Ledger, najbolji negativac ikada.
Не, он је својом брилијантном улогом Џокера заслужио друго место... на првом месту је и даље, без икакве конкуренције:Zanemari kakvi su filmovi, gledaj samo glumu.
Za mene je Heath Ledger, najbolji negativac ikada.
Ako nemaš, uzmi od mene film i pogledaj ponovo ali se skoncentriši isključivo na Ledger-a.To ne mozesh tako da gledash... Ekranizacija prvog batmena je bliza originalnom stripu! Gledano iz te perspektive, novi serijal je totalni FAIL! To shto je novi batman daleko bolji kao film je neshto totalno drugo
Stripovi koje sam ja chitao su dosta blizi starom filmskom serijalu... Podjimo od batmobila? Ovaj novi nema veze sa tim iz stripa... Ostalo necu ni da pominjem...mislim da greshish animane i da su novi filmovi daleko blizhi mrachnoj atmosferi stripa.
Ja se bas nikako ne bi mogao sloziti sa tobom,hajp oko Ledzera mi nikada necje biti jasan,stvarno ne znam sta je tu toliko spektakularno u toj njegovoj glumi Dzokera,daleko od toga da je losa ali uzasno preterujete,koliko ga hvale ispade da je to najbolje odigrana uloga u svim filmovima ikada.Jeste Džoker, ali ovo je Džoker iz Dark Knight-a. Tog Džokera je glumio Heath Ledger. Pored Ledgera, Jack Nicholson izgleda kao amater.
Mislim da nikada više niko neće moći da odglumi Džokera kao što je Heath Ledger to uradio.
Слажем се, потпуно различити филмови и улога Џокера коју је он глумио нема никакве сличности(осим боја на лицу) са Џокером, Heath Ledger-a.@Diabolique
Ledzer nije ni blizu Nikolsonu kao glumcu i u Mracnom Vitezu bi i Dzek dominirao na svoj nacin da je kojim slucajem on igrao Dzokera u takvom aranzmanu. Takodje uloge nisu ni za poredjene posto su filmovi koncepcijski toliko razliciti da kao da pripadaju maltene razlicitim zanrovima.
Na ovaj serijal gledaj kao na serijjal "povratak u buducnost" Jedan film koji bi bilo nemoguce odjednom objaviti Ja sam nekako siguran da ce treci nastavak biti na nivou prvog dela! Ovaj drugi kao da je uvertira za Two-Face-a koji je u stripu mozda i najveci arhineprijateljAh, novi Betmen. Jedino sto je tu fenomenalno je Ledzer tj. njegova izvedba Dzokera. Ostalo mi je sve malo bezveze, bez price sa nabacanim prereziranjem, tabanjem i efektima. Bas zato se i toliko Ledzer izdvaja. U potpunosti se slazem sa darkadom da je Begins prilicno upecatljiviji film. Kada se zavrsio imao sam onaj osecaj "yebote jedva cekam nastavak", posle drugog dela nisam to pozeleo onako napaljeno decacki.
Sve si rekao ... ono je savrsenstvo kako je odglumio covek ... RIP HeathMislim da nikada više niko neće moći da odglumi Džokera kao što je Heath Ledger to uradio.