Milan Markovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.05.2019.
- Poruka
- 230
- Rezultat reagovanja
- 19
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600x 4.2 GHz
Motherboard:
Asus ROG Strix x470-F Gaming
RAM:
DDR4 2x8GB 3200MHz Kingston HyperX XMP RGB Predator
VGA & cooler:
ASUS STRIX GTX 1070
Display:
Alienware Gaming monitor 24.5 AW2521HFA 240hz
HDD:
Samsung SSD 860 EVO 500GB
Sound:
HyperX Cloud Alpha S
Case:
NZXT H500
PSU:
Raidmax Cobra RX-800AE gold
Mice & keyboard:
SteelSeries Rival 310 & Hyperx Alloy FPS Pro MX Red
Doslo je vreme da menjam svoj stari mis i sada tu vec dolazi problem oko izbora Ovako, trenutno imam Bloody v8ma i u igrici koju igram (cs) ,igram je na malom sens. , i kada brzo pomerim mis nisan pocne da se vrti nenormalno kako on hoce.Drug koji se malo bolje razume u te miseve mi je rekao je da je do senzora. Kada sam gledao miseve po cenama i specifikacijama primetio sam da sto je vece cena to vise ips ima i ona g sila je vece, tako da predpostavljam da je sto je veca ta sila npr g50 i sto veci ips to je bolje. Za sada se dvoumim izmedju dva modela LOGITECH gejmerski miš G502 Hero - 910-005470
Ovaj g502 hero mi je lepsi ali slabiji po specifikacijama medjutim sam video da on ima najbolji taj senzor do sad. Eh sad ja ne znam koliko je taj senzor dobar ali je sigurno najmanje 3 put bolji od ovog sto sad imam
Ukoliko znate neki bolji mis preporucite
RAZER gejmerski miš LANCEHEAD Tournament Edition (Crni) - RZ01-02130100-R3G1
Gejmerski miševi RAZER gejmerski miš LANCEHEAD Tournament Edition (Crni) - RZ01-02130100-R3G1 Optički,16000dpi,Simetričan,Crna
m.gigatron.rs
Ovaj g502 hero mi je lepsi ali slabiji po specifikacijama medjutim sam video da on ima najbolji taj senzor do sad. Eh sad ja ne znam koliko je taj senzor dobar ali je sigurno najmanje 3 put bolji od ovog sto sad imam
Ukoliko znate neki bolji mis preporucite