SkazzY
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.08.2018.
- Poruka
- 2.094
- Rezultat reagovanja
- 1.146
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
My precious
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600 + Arctic Freezer 34 Duo
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk
RAM:
2x8GB DDR4 HyperX Fury 3200Mhz
VGA & cooler:
GTX 1050 TI
Display:
Dell P2421D
HDD:
Samsung 500GB 860 EVO + WD Black 1TB + Hitachi 1TB
Case:
MS Cyclops V + 3x Arctic F12 Rev 2 (120mm PWM)
PSU:
SAMA Armor 80+ Gold - 650W
Mice & keyboard:
Revoltec FightMouse Elite + A4Tech KD-800L
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 + Linux
Evo mene opet. Palo mi je nesto na pamet (mozda su nebuloze), ali reko bolje da otvorim temu na vreme nego da napravim gresku. Kao sto naslov kaze, planiram da sastavim nov komp. Iz starog ostaje napajanje LC600H-12, graficka GTX 1050 TI (Ona ce isto da se menja samo kasnije) i HDD (SSD ce isto da se doda malo kasnije). Cekam da izadje Ryzen 3gen ali sam razmisljao da li je mozda pametnije uzeti maticnu (a mozda i RAM) sada obzirom da ce masa ljudi sastavljati racunare kada izadje Ryzen 3gen, a samim tim (bar po mojoj logici) ce cene da skoce.
Racunar bi se koristio za gaming, programiranje svega i svacega (osim android-a tako da mi ne treba 128GB RAM-a). Podrazumeva se da mogu da pokrenem photoshop i da odradim neke sitne stvarcice, mada to ne bi trebalo da bude problem u svakom slucaju, ali bolje visak nego manjak informacija.
Budzet je inace nekih 300e za te 3 komponente. Ne planiram da prodajem trenutne komponente, i ne planiram da idem preko 300e (eventualno 20-30e preko ako se bas bas isplati), tako da bih vas zamolio da drzite to u vidu sa savetima i predlozima.
Ako ima nesto od informacija da nisam spomenuo a da je potrebno, trazite.
Racunar bi se koristio za gaming, programiranje svega i svacega (osim android-a tako da mi ne treba 128GB RAM-a). Podrazumeva se da mogu da pokrenem photoshop i da odradim neke sitne stvarcice, mada to ne bi trebalo da bude problem u svakom slucaju, ali bolje visak nego manjak informacija.
Budzet je inace nekih 300e za te 3 komponente. Ne planiram da prodajem trenutne komponente, i ne planiram da idem preko 300e (eventualno 20-30e preko ako se bas bas isplati), tako da bih vas zamolio da drzite to u vidu sa savetima i predlozima.
Ako ima nesto od informacija da nisam spomenuo a da je potrebno, trazite.
Poslednja izmena: