dejankiss
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.05.2017.
- Poruka
- 19
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
- Stara konfiguracija je odradila svoje Intel Core2Duo 2.5 i nesto i DDR2 6 GB (2+2+1+1), midi Tower... od svega dve Asusove ploce vise ne daju znake zivota, a ostalo je na prodaju.
- Nova konfiguracija pocinje da dobija oblik:
*Antec midi tower P50
*Seasonic SS-660XP2 (660W) Platinum
*Wacom Intuos Pro M
*Logitech Wireless Trackball M570
* Logitech Wireless tastatura (obicna)
*DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury (jedan komad), vremenom do 64GB da se prosiri ili minimum 32GB
*Hladjenje Antec Kühler 600 Pro H2o
*Monitor ASUS Pro Art PA248Q 24"
* 3 HDD - 3TB, 1TB, 640GB
*Sta dalje kako cene budu padale na trzistu, a da konfiguracija ne postane snobovska?
- Ostao je procesor, maticna mATX ili mini ITX, SSD i M.2 NVMe i graficka na kraju (pred Novu godinu )
Oblast primene je dizajn, 3D grafika, AutoCAD. Igrice ne. Nekada davno sam samo "igrao" Flight simulator i jos davnije Prince of Persia
Hvala svima koji nadju vremena da se zezaju sa mojim nedoumicama
Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока
- Nova konfiguracija pocinje da dobija oblik:
*Antec midi tower P50
*Seasonic SS-660XP2 (660W) Platinum
*Wacom Intuos Pro M
*Logitech Wireless Trackball M570
* Logitech Wireless tastatura (obicna)
*DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury (jedan komad), vremenom do 64GB da se prosiri ili minimum 32GB
*Hladjenje Antec Kühler 600 Pro H2o
*Monitor ASUS Pro Art PA248Q 24"
* 3 HDD - 3TB, 1TB, 640GB
*Sta dalje kako cene budu padale na trzistu, a da konfiguracija ne postane snobovska?
- Ostao je procesor, maticna mATX ili mini ITX, SSD i M.2 NVMe i graficka na kraju (pred Novu godinu )
Oblast primene je dizajn, 3D grafika, AutoCAD. Igrice ne. Nekada davno sam samo "igrao" Flight simulator i jos davnije Prince of Persia
Hvala svima koji nadju vremena da se zezaju sa mojim nedoumicama
Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока