idemoo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.02.2021.
- Poruka
- 35
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Sastavio sam novu konfu, i imam par stvari da resim, pa idemo dvije po dvije .
Konfa je:
proc: 10400f,
ram: 2x8 gb ram 3200,
sdd: 1tb m2 ssd,
mat: msi b 560mpro vdh, ,
kuler: hyper 412r,
gpu: 1050 ti
napajanje: chieftec tps 600s 600w.
Sve je novo sem grafike koja je od mog proslog pc-a i za nju znam da je top.
E sad, dva pitanja:
1. Napajanje se cuje kao da nesto bruji, nisam siguran jeli to u redu jer prosla konfa od prije par godina je bila necujna, i ocekuvao sam barem isto ako ne i bolje jer su novije komponente.
2. Drugo pitanje je da kada se upali pc prve sekunde cuje se jak ventilator iz sve snage i vrati se na staro posle sekundu. Nisam siguran jeli iz grafe ili napajanja.
Postavicu sliku kako izgleda pc iznutra i video kako se cuje, s tim da uzivo se cuje vise kao da drnda grebe nego sto zvuci u videu.
Ovo su dvije stvari koje me najvise brinu, posle imamo jos, ali samo ovo da sredim .
Hvala!
Video link
Konfa je:
proc: 10400f,
ram: 2x8 gb ram 3200,
sdd: 1tb m2 ssd,
mat: msi b 560mpro vdh, ,
kuler: hyper 412r,
gpu: 1050 ti
napajanje: chieftec tps 600s 600w.
Sve je novo sem grafike koja je od mog proslog pc-a i za nju znam da je top.
E sad, dva pitanja:
1. Napajanje se cuje kao da nesto bruji, nisam siguran jeli to u redu jer prosla konfa od prije par godina je bila necujna, i ocekuvao sam barem isto ako ne i bolje jer su novije komponente.
2. Drugo pitanje je da kada se upali pc prve sekunde cuje se jak ventilator iz sve snage i vrati se na staro posle sekundu. Nisam siguran jeli iz grafe ili napajanja.
Postavicu sliku kako izgleda pc iznutra i video kako se cuje, s tim da uzivo se cuje vise kao da drnda grebe nego sto zvuci u videu.
Ovo su dvije stvari koje me najvise brinu, posle imamo jos, ali samo ovo da sredim .
Hvala!
Video link