Nemoj da kupujes 1050 pored ove ponude koju sam ti napisao. Imas odlicnu duzinu garancije a kartica je prilicno jaca od 1050. Isplati se uzeti je samo zbog 2GB vise rama a o ostalim pozitivnim stvarima ne treba ni pricati.Gledao sam malo po prodavnicama i video da postoji i GTX 1050 za malo manje pare koju sam video kod druga pa me zanima kolika je razlika izmedju 1050 ti i 1050?I da li vredi tih 2 3 hiljade više
Karta je integrisana intel Hd 4400Ovo deluje kao dobra ponuda, vredi razmisliti. Što se tiče napajanja, koja je grafička bila pre ili je još uvek u računaru? Pitam zbog toga, ako je trenutno unutra karta koja je veći potrošać možda i ovo napajanje bude dovoljno.
EDIT: po specifikacijama koje vidim to napajanje ima baš malo kablova. Po meni, to je preventiva proizvođača da se ne optereti. 1 moleks, 2 sata... uhh....
Jedino sto je fora u toj prici je ta sto Zotac kao brand daje 2 godine garancije dok ova Asus Strix koju sam predlozio u startu ima 2 meseca duzu garanciju cak i kao polovna + garancija domaca u domacoj radnji a ovaj Magic shop moze sutra da ga vise nema na KP.Mozda moze i ovo da prodje ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 OC Novo ! Akcija !
Rumuni kao rade ta napajanja i ljudi su zadovoljni. 500w ali ono sa narandzastim kulerom trazi sa zastitama ,slejvovani kablovi ,efikasno 80+ Porede ga sa Lc600 pa ti sad vidi gde je jeftinije .To je ovo napajanje Napajanje 560W NJOY 56000C, PWPS-056000C-AU01A