Kešira u RAM do 1GB ili malo više. To je to.Bez rapid-a na SATA 3. Da budem iskren. Ni ne znam šta je rapid mode. Pošto mi je prethodni SSD pravio puno problema.... bio sam na foru, "brzine su dobre, nemoj dalje čačkati".
Uključiš i restartuješ. Piše dole kako radi, odmah ispod dugmeta za aktiviranje.Negde sam pročitao da za Rapid mode treba da reinstaliram OS, pa nikad nisam išao u tom pravcu. Ako je to samo "kliknem" u Magician-u, ona mogu i ja probati pa da uporedimo rezultate.
Za sada ne primećujem ništa. Javim za koji dan ako uspem primetiti nešto.Steamroller, primećuješ li neke promene brzine u radu? Ja iskreno nisam video neku razliku ali sam ostavio rapid mod uključen..
Srdjan979, koje drajvere koristiš? Pretpostavljam da koristiš win drajvere jer si mogao da apdejtuješ FW (sa amd drajverima je nemoguće). Savet, kada završiš sa svim podešavanjima testiraj brzine sa win drajverima, onda stavi amd sata drajvere (skini sa amd sajta ako nemaš) i vidi da li će biti veće brzine nakon toga. Meni jesu..