DeMoNoiD
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.01.2019.
- Poruka
- 7
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozz drustvo....kao sto naslov teme sam kaze konacno je dosao red da uradim upgrade kompa i da konacno posaljem u zasluzenu penziju vec legendarni intel quad cpu q8400 gigabait p43 ploca i ddr 2 memoriju.....
Uzeo bih znaci samo procesor plocu i memoriju....imam neki ssd od 120gb i 1tb sata3 i graficku 7750 koja mi zavrsava za sada i dalje posao....od igrica ne igram nista osim pes-a koji volim relativno cesto da raspalim sa kumom i prijateljima....
Znaci nesto za sadasnji pes 2019 i posle 20/21 mislim da kapirate na sta mislim.....
Bacio sam oko na ryzen 5 2600 i moje pitanje je dal je ovaj cpu ok ili mogu da prodjem i sa nekim slabijim?
Ako je ok koja bi mi ploca fino legla i ddr4 ram od 8 gb?
Vidim da se cene na kp dosta nize u odnosu na zvanicne prodavnice kod nas i kakavo je vase misljenje o ovakvoj vrsti kupovine?
Uzeo bih znaci samo procesor plocu i memoriju....imam neki ssd od 120gb i 1tb sata3 i graficku 7750 koja mi zavrsava za sada i dalje posao....od igrica ne igram nista osim pes-a koji volim relativno cesto da raspalim sa kumom i prijateljima....
Znaci nesto za sadasnji pes 2019 i posle 20/21 mislim da kapirate na sta mislim.....
Bacio sam oko na ryzen 5 2600 i moje pitanje je dal je ovaj cpu ok ili mogu da prodjem i sa nekim slabijim?
Ako je ok koja bi mi ploca fino legla i ddr4 ram od 8 gb?
Vidim da se cene na kp dosta nize u odnosu na zvanicne prodavnice kod nas i kakavo je vase misljenje o ovakvoj vrsti kupovine?

Pes novi komp ne podrzava mislim wtf rekoh sebi ajde da se pocastim necim novim ono prestao skoro da pusim pa ne znam gde cu sa viskom sto preliva
Udjem sad vidim 423423423 vrste procesora o ram memorijama i grafickama necu ni da pricam