Alexandar44
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 21.10.2023.
- Poruka
- 1
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav...Nedavno sam uzeo novi kompijuter i radi kako trebaa,problem nastaje kada se igraju odrenjene igre...Na primer kada se igra CS2 najcesce se desava da posle zavresenog gejma kada se vrati u meni pojavi se plavo i kompijuter se restartuje a desava se u toku gejma isto to ili samo se igra zatvori.Kada se igra AC Vallhalla i f1 23 radi super neko vreme i igra se zatvori odjednom...Proverio sam ram i ne pokazuje problem,graficka karta ne prelazi 70 stepeni.
To je Amd ryzen 7 5800x i nvidia 3070 ti...Njoy legion 700 700w napajanje...Cooler master masterliguid ml 120l cooler za procesor...Gigabyte b550m ds3h maticna...Brisao sam i ponovo instalirao drajvere i idalje nista...Ako je neko imao slican problem ili zna kako da resim hvala unapred
To je Amd ryzen 7 5800x i nvidia 3070 ti...Njoy legion 700 700w napajanje...Cooler master masterliguid ml 120l cooler za procesor...Gigabyte b550m ds3h maticna...Brisao sam i ponovo instalirao drajvere i idalje nista...Ako je neko imao slican problem ili zna kako da resim hvala unapred