Gad dem, sad me vata nostalgija :smrc:
Vule veruj mi na rech da nije lakshe...Treba to sve oblepiti...Ventilator se skida za manje od 20 sec...a posle samo treba da oblozish elektromotor papir trakom a posle kada nema ventilatora telo je lakshe farbati...Ovo mi se čak i više sviđa nego kad su skroz crne:
Zaista bruka izgleda, a i jednostavnije je ofarbati, nema rasklapanja i budženja, samo se zaštite lopatice i farba se okvir
Ako mu nisi skidao ulje sa osovine, ne vidim razlog zašto bi bili kratkotrajniji.E sad, shto se dugotrajnosti tiche, odgovor treba traziti u vremenu. Vec dva meseca su ventilatori identichni kao i prvog dana kada su ofarbani. siguran sm 99% da ce takvi biti i za godinu dana, samo malo prashnjaviji
Naravno da nisamAko mu nisi skidao ulje sa osovine, ne vidim razlog zašto bi bili kratkotrajniji.
Svako ko voli ventilatore a kaze da nije slomio barem jedno peraje Noctua-e laze I ja sam isto na jednom posle ovog farbanja, a josh sa prozivao druga da je ljakse kada se njemu to isto desilo par dana ranijeNa mojoj nije bilo teorije da se skine magnet,bilo je uglavljeno u dlaku... A sto sam slomio tri pera iz tri pokusaja to necu ni da komentarisem...
Nisu te fine radnje za mene
Mada,ako kazes da lako ispada,ovom mom ventu je nesto falilo... Prvo,nije bilo teorije da izvadim onaj magnet,a drugo,morao sam da uprem posteno da skinem propeler...
Kako dobro izgleda kada je okolo crno a unutra peraja standardna bojaVule veruj mi na rech da nije lakshe...Treba to sve oblepiti...Ventilator se skida za manje od 20 sec...a posle samo treba da oblozish elektromotor papir trakom a posle kada nema ventilatora telo je lakshe farbati...
Jeste lepo, ako ti je josh neki detalj u kucisthu slichne boje kao shto su peraja i sl.Kako dobro izgleda kada je okolo crno a unutra peraja standardna boja