• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Neograničen net bez ogovorne obaveze

Veselin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
1.966
Rezultat reagovanja
2.946
Moja konfiguracija
Par godina bilo super, Orion 500/50 za 1.800 dinara mesečno prepaid, kada mi treba uplatim, kada ne treba ne uplatim. To je najbolje rešenje koje sam do sada imao, a imao sam i Sbb i Mts i A1 kućni net i Neobee (ko se seća).

Jednostavno ne volim ugovor na dve godine (ne pišem samo za net, ne volim ni telefon da kupujem na rate, ni bilo koje uređaje ali kada se baš nema keša tada kupim na šest rata i to nekako brzo prođe).

Treba mi samo net, fiksni nikako a tv kanale ne gledamo više od decenije, možda i dve (pročitam vesti na netu i to je sve). Mnogo korisnijeg materijala nalazi se na netu, plus gledam filmove i serije bez reklama koje puštaju na tv-u, plus biram šta ću da gledam.

Orion... podnet zahtev za raskid ugovora i vraćena oprema.

Znam za A1 Vikend net ali ruter je 4.200 plus mesečno 3.500 dinara što je mnogo (možda i nije nego sam navikao na 1.800 kod Oriona :)).

Jel ima još nešto od opcija?

Kućni net... isto ugovor. Imam opciju Supernova na dve godine za 2.300 mesečno (optika 400/400 plus tv plus fiksni), ali kao što rekoh em je ugovor na dve godine, em ne bih fiksni ni tv kanale, već samo net. Ako sledi pitanje zašto ne uzmeš samo net a fiksni kao ni tv ne moraš da instaliraš, odgovor je da umeju provajderi da ubace promociju kanala pa ako ne otkažeš u nekom roku onda ti kažu da si prihvatio nove cene itd. uglavnom jurim samo net.

U zgradi nemam A1 optiku niti Mts optiku već Orion (sada je Supernova), Sbb (koji opet valjda uslovljava te-om), Mts ali samo ADSL i mislim da je to sve.

Veselin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
1.966
Rezultat reagovanja
2.946
Moja konfiguracija
Zašto neograničen? Imam "Apple One" i ne bih voleo da stigne poruka da je potrošen net kada gledam serije ili slušam muziku preko Apple TV/Music ili kada prebacujem velike fajlove na iCloud i sl.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.649
Rezultat reagovanja
3.544
Moja konfiguracija
Nema.

Samo A1 Kućni 5G sa popustom od 25% preko agenta može da ti bude ok.

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
16.384
Rezultat reagovanja
12.457
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Kingston Fury 4 x 8 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti Dual 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
Sandisk 120 GB sata ssd + WD 4 TB sata hdd
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Logitech MX Keys Mini & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Ranije je bilo, a rekao bih da je tako i sada; supernova ima mogućnost da dovede koaksijalni kabl. Dakle, bez ostalih usluga. Ali ne vidim da može prepaid način obaveze.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.649
Rezultat reagovanja
3.544
Moja konfiguracija
Možda ima mogućnost, ali da se desi u realnosti danas? Rekao bih 1 promil šanse.

Vrh