• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

nema slike na monitoru

rzcoka

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.03.2013.
Poruka
100
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Imam problem sa kompjuterom.Evo u cemu se radi.kad pritisnem dugme za ukljucivanje kucista,nedobijam sliku na ekranu,led diode na kucistu svetle non-stop,ventilatori se okrecu i led dioda na ploci svetli.hard disk se cuje kako radi.pokusao sam da udjem u bios nemogu.u cemu je problem.

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Proveri da li je napajenje grafe dobro leglo, zatim izvadi grafu, malo očisti ležište pa vrati grafu.
Probaj drugi kabel, drugu grafu....

rzcoka

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.03.2013.
Poruka
100
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
probana druga grafa isto se desava.

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Pa onda može biti i kabel, monitor, matična, napajanje(ako grafa ima posebano napajanje) mora da se proba sve jer sve može da stvori ovakve probleme.
Ako ploča ima video izlaz(integrisina g.) uradi i Clear Cmos možda se nešto zaglupio bios, i vidi na izlazu na ploči da li ima signala ako cpu podržava.

rzcoka

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.03.2013.
Poruka
100
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
kad drzim dugme za palenje dok je komp upaljen duze, 5-6 sekundi on se ugasi,reset dugme kad ga pritisnem komp se resetuje.

neko bitan

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.01.2015.
Poruka
120
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Pentium G3258 (4.2Ghz-a) ; stock cooler
Motherboard:
AsRock Z87 Fatal1ty Killer
RAM:
2x4 GB Kingston KVR13N9S8-4 CL9
VGA & cooler:
Ati Radeon Sapphire R9 270X Vapor-X
Display:
SyncMaster 740n (1280x1024)
HDD:
MAXTOR STM380215AS ; WDC WD1600JS-22NCB1; StoreJet Transcend 1TB
Sound:
Logitech M90
OS & Browser:
Windows 10 64bit ; Chrome
Jel imas drugi monitor da vidis da nije do monitora? Jel se cuju neki beep-ovi kada upalis kompjuter i koliko puta, da li se one tri diode upale na tren na tastaturi kad upalis kompjuter?

rzcoka

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.03.2013.
Poruka
100
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
probacu sutra javljam.necuju se beep-ovi.

Vrh