M_M
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 23.03.2011.
- Poruka
- 277
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-2600K, Noctua NH-D14
Motherboard:
MSI P67A-GD65
RAM:
4x2GB ExcelRAM, 1866CL8
VGA & cooler:
Asus R9 290 OC 4GB
Display:
24" Dell 2407WFP-HC
HDD:
Kingston HyperX 240GB + 6TB
Case:
CoolerMaster CM690
PSU:
Corsair HX750
Optical drives:
LG BluRay
Internet:
SBB 15Mbit
OS & Browser:
Win7HP 64bit
Other:
APC SmartUPS SU1000i
Šta biste preporučili?
Naime moju su zahtevi jednostavni:
- pouzdan .mkv plejer, da čita maltene sve što mu se podmetne, ovaj moj LG TV je u poslednje vreme postao pomalo izbirljiv, verovatno novi kodeci koje ne podržava...
- da ima USB2.0 po mogućnosti i eSata i USB3.0 ali nije neophodno
- da podržava šerovanje ili striming video materijala sa PC računara preko WiFi rutera 802.11n (dakle da mogu da puštam filmove sa PC-ja)
- da podržava naša slova i bude fleksibilan oko titlova (naziva, veličine, itd).
- da bude što manjih dimenzija
- da cena bude što niža
- da ima upgrade-abilan firmware i dobru podršku
Nešto merkam Asus O!Play Mini Plus. Ima li kod nas u prodaju možda nešto bolje što zadovoljava moje uslove iznad a da ima istu ili nižu cenu?
Naime moju su zahtevi jednostavni:
- pouzdan .mkv plejer, da čita maltene sve što mu se podmetne, ovaj moj LG TV je u poslednje vreme postao pomalo izbirljiv, verovatno novi kodeci koje ne podržava...
- da ima USB2.0 po mogućnosti i eSata i USB3.0 ali nije neophodno
- da podržava šerovanje ili striming video materijala sa PC računara preko WiFi rutera 802.11n (dakle da mogu da puštam filmove sa PC-ja)
- da podržava naša slova i bude fleksibilan oko titlova (naziva, veličine, itd).
- da bude što manjih dimenzija
- da cena bude što niža
- da ima upgrade-abilan firmware i dobru podršku
Nešto merkam Asus O!Play Mini Plus. Ima li kod nas u prodaju možda nešto bolje što zadovoljava moje uslove iznad a da ima istu ili nižu cenu?
Poslednja izmena: