Silence of the Lambs
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.05.2024.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 21
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Razzer Ultimate
CPU & cooler:
Ryzen 5 5600 Be Quiet Pure Loop 520
Motherboard:
Gigabyte B450 D3HM
RAM:
32GB Kingston Fury DDR4 3200MHZ
VGA & cooler:
Asus TFU RTX 3070Ti
Display:
Gigabyte G34WQC A 34" 144hz
HDD:
SSD M2 Samsung 2TB x2
Case:
Cooler Master HP500
PSU:
Corsair RM1000i 1000W GOLD 90%
Internet:
Yetel Optics 1000/500
Pozdrav drustvo imam jedno pitanje naime imam Asusovu plocu na kojoj je par uparenih memorija Kingston Hyper Fury X 2x8GB 1600mhz
Pre neki dan sam primetio da pokazuje 16GB (only 8gb usable) inace na ploci je azuriran bios pre nekih nedelju dana da bi se mogao staviti I7 4770.
Svuda pokazuje 16gb ali single channel sto mi nikako nije jasno kako...u biosu pokazuje samo 8gb i naravno pokusao sam oba modula rama u drugom racunaru gde su oba ispravna.
Naime slot do procesora u njega kad se ubaci bilo koji ram ne izbacuje sliku kad se pokrene racunar,da li je to mrtav slot ili je samo problem mozda u softveru.
Maticna je ASUS H81M-R.
Da li mi se vredi sa tim bakcati ili da uzmem drugu plocu.Hvala i pozz.
Pre neki dan sam primetio da pokazuje 16GB (only 8gb usable) inace na ploci je azuriran bios pre nekih nedelju dana da bi se mogao staviti I7 4770.
Svuda pokazuje 16gb ali single channel sto mi nikako nije jasno kako...u biosu pokazuje samo 8gb i naravno pokusao sam oba modula rama u drugom racunaru gde su oba ispravna.
Naime slot do procesora u njega kad se ubaci bilo koji ram ne izbacuje sliku kad se pokrene racunar,da li je to mrtav slot ili je samo problem mozda u softveru.
Maticna je ASUS H81M-R.
Da li mi se vredi sa tim bakcati ili da uzmem drugu plocu.Hvala i pozz.