Dakula74
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.12.2021.
- Poruka
- 2.045
- Rezultat reagovanja
- 1.879
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Pazi ako se igras na HD kao ja onda isprati koliko taj procesor moze u procentima da nagura graficku, ja sam imao gadan problem sa mikrostuterima je 5900x je slab za 4090 na HD.
resavao sam tako sto sam limitirao FPS u riva tuneru. Izlaskom ovog zadnjeg nvidija drajvera 551.52 stanje se popravilo , nema vise mikrostutera a i do sad je bio vezan za monitore sa GSYNC, sad se to upeglalo sa zadnjim drajverom, ali ima dosta igara koje nisam ponovo probao.
Testiraj kad igras CS koliko je grafika zauzeta jer mikrostuter nastaje kad procesor ne moze da postigne.
resavao sam tako sto sam limitirao FPS u riva tuneru. Izlaskom ovog zadnjeg nvidija drajvera 551.52 stanje se popravilo , nema vise mikrostutera a i do sad je bio vezan za monitore sa GSYNC, sad se to upeglalo sa zadnjim drajverom, ali ima dosta igara koje nisam ponovo probao.
Testiraj kad igras CS koliko je grafika zauzeta jer mikrostuter nastaje kad procesor ne moze da postigne.