PcNerd99
Banned
- Učlanjen(a)
- 12.09.2016.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CBT Strike III
CPU & cooler:
AMD APU A4-6300 DualCore 3.7Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-F2A55M-S1
RAM:
1x4Gb DDR3 800Mhz
VGA & cooler:
AMD Radeon R7 240 2Gb DDR3
Display:
Samsung SMB1930N 18,5" 1360x768
HDD:
TOSHIBA DT01ACA100 7200RPM
Sound:
Slusalice za mobilni:D
Case:
Spire Lugen
PSU:
Chieftek 500W
Optical drives:
ATAPI iHAS122 E ATA Device
Mice & keyboard:
Jetion JT-DMS071 / Genius G235
Internet:
50Mb/s 6Mb/s Down 2Mb/s Up
OS & Browser:
Windows 7 Professional Sp1 / Firefox
Pozdrav forumasi,imam jedan problem. Pokusacu sto bolje da ga objasnim.
Naime,skrol na misu mi se pokvario. Jako me nervira jer mi ne dozvoljava normalno listanje stranica i zumiranje u odredjenim igricama i programima.
Kada skrolam slika samo ide gore dole,pa krene malo na gore ili na dole ali mnogo ili samo secka gore dole u mestu. Poprilicno random reaguje,nema odredjenu semu po kojoj prebacuje.
U pitanju je ovaj mis JETION 6D Game mouse - JT-DMS071 - Gejmerski miševi
Trazio sam po internetu kako da se popravi(stezanjem onog motorcica ,ili kako se vec zove, motorcanglama) medjutim to mi je pomagalo samo na krace staze.
E da,motorcic se klima malo,po milimetar levo desno.Pokusao sam da ga ucvrstim ali ni to nije davalo rezultata.
Zna li neko kako to da popravim ili da mi preporuci nekog ko prodaje te delove da ga zamenim u potpunosti.
Polomicu mis a zao mi ga,lepo mi lezi u ruci. Hvala!
Naime,skrol na misu mi se pokvario. Jako me nervira jer mi ne dozvoljava normalno listanje stranica i zumiranje u odredjenim igricama i programima.
Kada skrolam slika samo ide gore dole,pa krene malo na gore ili na dole ali mnogo ili samo secka gore dole u mestu. Poprilicno random reaguje,nema odredjenu semu po kojoj prebacuje.
U pitanju je ovaj mis JETION 6D Game mouse - JT-DMS071 - Gejmerski miševi
Trazio sam po internetu kako da se popravi(stezanjem onog motorcica ,ili kako se vec zove, motorcanglama) medjutim to mi je pomagalo samo na krace staze.
E da,motorcic se klima malo,po milimetar levo desno.Pokusao sam da ga ucvrstim ali ni to nije davalo rezultata.
Zna li neko kako to da popravim ili da mi preporuci nekog ko prodaje te delove da ga zamenim u potpunosti.
Polomicu mis a zao mi ga,lepo mi lezi u ruci. Hvala!