Pozdrav svima, e ovako.. Moj racunar je palio najnormalnije i radile su igrice odlicno kao GTA V koji mi je ja mislim pola minium pola medium terao oko 60fps. E sad, primetio sam da je poceo da malo radi sporije i tako nekoliko dana pa sam posle primetio da mi HDD imao jako malo helte koliko se secam 5% i onda sam ga izvadio i ostao mi je stari, i od tog trenutka mi je pc poceo raditi sporije i da nece da upali iz prvog puta, znaci, palim gasim palim gasim i sve tako u krug dok se ne upali a u medjuvremenu dok pokusavam da upalim cuju se ventilatori kako rade i sve to, a nista ne svetli i nista ne prikazuje na monitoru.. Radio sam novi Windows, nema prasine cisto je, sve je dobro zakaceno sa kablovima.. I da dodam, kako sam uzeo jos davno racunar na maticnoj nisu radili gde se kace mikrofoni, slusalice itd, pa sam morao uzeti zvucnu karticu neku obicnu i radila je najnormalnije pre svega sta je sve bilo ovo, kad je upaljen windows i cim pomerim kablo za zvucnike ona odmah izgubi kao da sam ga otkacio a kada ga otkacim i vratim nazad ne moze da prepozna kao da ne postoji zvucna kartica i tako restartujem komp dok ne prepozna da ima zvucnu karticu, inace nova je kupljena. I da, mogao sam lepo da pustim na youtube video snimke na 1080p60fps, dok sad tesko tacnije laguje, kasni.. E sad, sta moze biti?