To nije kompenzacija, već su takva NBA pravila kod pregledanja snimka. Ne znaš pravila :pKoji bre lopovluk, šta lupaš? Nisu videli faul i dali su loptu Netsima kao komepenzaciju iako je Pirs zadnji dirao loptu. Ovaj zadnji posed je čista odbrana Alena i Lebrona.
Baš i ne znaš, pravila kod pregledanja snimka sam već objasnio i apsolutno su ispoštovana.Znam odlično pravila i da nisu ispoštovana kod pregledanja snimka. A to što se faul nije svirao to je već greška sudija. To po meni nije ni toliko bitno koliko je to da su mnogo nestabilna ekipa u završnici. Realno malo je falilo da bude 3-2 sad za Netse. Ali malo I devojci za sreću treba.
Sent from my Galaxy S3 KitKat
Tako da nije reč o nikakvoj kompenzaciji, već o zvaničnom pravilu.Rule 8 Section II
If a player has his hand in contact with the ball and an opponent hits the hand causing the ball to go out-of-bounds, the team whose player had his hand on the ball will retain possession.
Se ti to nadas da izubi SAS da bi eventualno bilo lakse Majamiju?Ne mogu da verujem koliku prednost su prokockali LAC! Još jedan dokaz da je River izvikan trener. Nije sposoban sa ovako jakim timom da uđe makar do finala zapada. Bilo je i par sudijskih greški, onaj šesti faul Griffina uopšte nije faul. OKC i te kako ima snage da zgazi SAS!
Sent from Nexus 5
Takva su pravilaKakvo sramno suđenje večeras. Skoro 40 poena su dali sa linije bacanja, dok je MIA imao samo oko 12 slobodnjaka. Jeste IND bila bolja večeras, ali ne za +15 zahvaljujući sudijama.
Sramota je šta se sve svira na domaćem terenu kao faul!
Nema veze idemo dalje, nije prvi put da nam uzmu prvu.
Sent from my Galaxy S3 KitKat