I pokidali bi smo te, ne bi znao sta te je snasloKakvi su to basketasi matorci
Ne znam na sta mislis, za LBJ-a i ja mislim isto sto i devojka sa klipa^
Nisam bas siguran al ajde nek bude tako ako ti kazes
Pusti pricu McFly^
Sto se devojke tice nemam komentar to sto je rekla dovoljno govori o njoj.A ovako nije losa,mozda moze da prodje
E hebiga to sa kicmu.... al sut je i dalje tu video sam.Ko ga jednom nauci uvek ga ima Neke opasne matore fore a ?
Jaki su rukometasi bas... Ja se secam da smo u srednjoj imali lika koji je trenirao rukomet, neverovatno jak lik. Secam se da smo svi durisali loptu nogom u vis, pa ko moze vise, a on nabadao pesnicom loptu, i tek jedan ili dvojica su postigla vecu visinu od njegaSad kad pomenu ono sa 9, imamo mi lika, rukometaša, šutira bukvalno sa centra skoro iz onog kruga i daje, ali interesantno je sa kojom lakoćom izbacuje loptu nema uopšte guranja iz lakta.
I cuvaju te sa dve ruke sve vremeI brate biju ko zmaj i samo pitaju sto faul ? PA U RUKOMETU NIJE FAUL NEANDERTALCU JEDAN
Igrao sam protiv takvog. Čini mi se da oni ne izlaze iz okvira svog sporta kada igraju neki drugi.I brate biju ko zmaj i samo pitaju sto faul ? PA U RUKOMETU NIJE FAUL NEANDERTALCU JEDAN
Da da maltene te drzi isti su i dzudisti i rvaci ... dzaba im objasnjavatiI cuvaju te sa dve ruke sve vreme