Koliko vidim to mi deluje isto kao i ovaj stream sajt?Jesi probao sajt TVOle.me ? malo cimanja dok pogasis reklame ali ja sam ispratio 2-3 utakmice bez problema, doduse nije full hd
Pa ne secka nesto, povremeno ispusti frejm mozda jednom u 5 minuta ali ok je. jedino je cimanje dok pogasis one adove koji iskacu. Posle toga OK gledao sam nekoliko tekmiKoliko vidim to mi deluje isto kao i ovaj stream sajt?
http://nbaliveonline.tv/streaming/
Jel secka dok gledas tekme?
Na ovom sto sam ja ostavio nekad je ok, ali retko, uglavnom radi shit.
AdBlock Plus addon na Firefoxu i nema problemaPa ne secka nesto, povremeno ispusti frejm mozda jednom u 5 minuta ali ok je. jedino je cimanje dok pogasis one adove koji iskacu. Posle toga OK gledao sam nekoliko tekmi
Kul, ja sam na chrome-u, probacu preko mozille. Ok je za besplatan streamAdBlock Plus addon na Firefoxu i nema problema
Jedino postoji jedna vrsta streama koji zahteva da se saceka 10ak sekundi, osim toga ne iskace nista...
Whiteside im u zadnje vreme mnogo vise koristi nego Anderson. Po meni andersona treba maknuti iz tima, a nije imao ni Bosh srece...Ima jos 14 tekmi, svasta moze da se desi. MIL je u ocajnoj formi u zadnje vreme, ne verujem da ce uspeti da zadrze 6-to mesto.
MIA je izgubio sinoc jer se Whiteside povredio i nije ni igrao posle, a onaj Anderson je operisan od skoka, ja ne verujem da ga i dalje drze u timu, lik je kilav ko baba u skoku, treba nam jos jedan dobar skakac u odbrani jer Whiteside dobija licne kao najgori pocetnik.
WIIIIINRazbiše Sparsi Oklahomu, ali komentar sa B92:
Sta je Vestbruke ? Nema vise 400 poena na utakmici i kvadripl dabl a ? Cim dodje neko jaci ovaj pokaze kakva je u stvari nula od igraca kako mu inace i pise na dresu....