Sad ce Vule da kaci "how quickly they forget" klip
Da znas i da lice...Ma ovo je Marli, samo na ćirilici!
Dakle Никола odnosno Bob Marli uhvacen si, posto nikola pise samo cirilicom :pPoćinjem da shvatam kako je Marliju. Ovaj forum je pun hejtera.
Мислим да је аватар довољан знак солидарности.Da znas i da lice...
Jos samo da promeni ime u Боб Марли
EDIT:
Pa ja sad tek primetih..
Dakle Никола odnosno Bob Marli uhvacen si, posto nikola pise samo cirilicom :p
To samo znaci da se 90tih forsirala drugacija kosarka.@mINUS
Поента је да имају бољу хемију од старијих колега, а и физички су супериорнији. То није ништа ненормално, од њих су научии то што знају а и тренинзи су напредовали. Само треба бити реалан.
Да је хтео могао је да освоји и то али неће због повреде. И мени је жао што га никад нећемо видети у том такмичењу али шта да се ради, његова одлука.
Ma salimo se..Мислим да је аватар довољан знак солидарности.
BTW И даље навијам за Чикаго. Само ценим добре играче и добру кошарку.
Наравно да су имали хемију, нисам ни рекао да нису али мислим да ова двојица имају мало бољу хемију.To samo znaci da se 90tih forsirala drugacija kosarka.
Oni da nisu imali hemiju na terenu nebi nikad ni osvojili toliko prstenova, nema logike da je drugacije.
Po cemu su fizicki superiorniji ?
Dzordan vislji od Wade-a, a Pipen iste visine ko Lebron.
Lebron je ko od stene odvaljen, i ok, tu imaju prednost, ali ne zaboravi da je Pipen smatran mozda najboljom defanzivnom trojkom u NBA, svakako medju prvih 5
Te price za takmicenje u zakucavanju, mogao je al nece, ne zeli, to je za njega ****in dim...koliko neubedljivo zvuci
Ma salimo se..
Nama jos bolje sad imamo dva Marlija da hejtujemo
Od Jordana i Pipena 2:2 su bolji Kobe i Jordan, i tachka, neka pricha ko sta hoce, ja znam da su bolji, vi znate da su bolji! I sta sad? Cutimo...I samo da dodam, nemojte molim vas biti neozbiljni i izjavljivati stvari kao što su "neko bi dobio Jordana i Pipena 2 na 2", osim ako izjava nije šaljive prirode