Милош Максимовић
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 27.07.2018.
- Poruka
- 57
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
UGLJEŠA
CPU & cooler:
I5 7600K / Dark Rock Pro 4
Motherboard:
ASUS PRIME B360-PLUS
RAM:
Hyper X Predator 2x8GB 3000Mhz
VGA & cooler:
Asus Strix GTX 1070 TI
Display:
Asus VG278Q 27" & PHILIPS LED 243V7QDSB
HDD:
Kingston SKC 2000 500GB
Sound:
HyperX Cloud II
Case:
Antec dark avanger
PSU:
Cooler Master 600W ELITE V3
Mice & keyboard:
Logitech g213 /Logitech g502
Internet:
SBB 150Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 / Opera GX
Other:
Huawei P30 Pro
Pozdrav Sekiraši
Hteo sam na starom kompjuteru da instarilam House Flipper dok ne kupim novi,i nisam hteo da igricu kupujem sa steam nego sam skinuo igricu sa igg-games(izvinite na reklami) i kada sam posebno skinuo sve ostale dlc radilo je sve normalno i danas kada sam startovao racunar i usao u jedan folder video sam da su mi sve ikonice bele i da na kraju imaju .nasoh u imenu. Avast mi je bio iskljucen nekim cudom,a windows defender se nije oglasavao.. Da li postoji mogucnost da se nekako ovaj virus ukloni ili da se radi novi sistem?
Hvala unapred
Hteo sam na starom kompjuteru da instarilam House Flipper dok ne kupim novi,i nisam hteo da igricu kupujem sa steam nego sam skinuo igricu sa igg-games(izvinite na reklami) i kada sam posebno skinuo sve ostale dlc radilo je sve normalno i danas kada sam startovao racunar i usao u jedan folder video sam da su mi sve ikonice bele i da na kraju imaju .nasoh u imenu. Avast mi je bio iskljucen nekim cudom,a windows defender se nije oglasavao.. Da li postoji mogucnost da se nekako ovaj virus ukloni ili da se radi novi sistem?
Hvala unapred