Kako mogu da tvrdim ?Kako mozes da tvrdis da ima razlike i to primetne, a nisi ni otvorio linkove -.-
To sto nadjes na netu ne mora da znaci uvek da je istina.. Z97 je Z97 cipstet je cipset oni ne mogu da ga modifikuju... Razlikuje se izgled, po neki konektor, hladjenje na samoj ploci...
Koji model ? Koliko skoro?Za koliko bih mogao da ga prodam skoro sam ga kupio Ram
Mozda nisam uzeo prvu koju sam video,nego sam prostudirao malo ?Vau ? I onda znas da se toliko razlikuju ploce zato sto si uzeo jednu ?
Ti si napisao da su velike.I sto ti treba onda internet ako si vec prostudirao da napises koje su to velike razilke ?
Evo čim zavrsim siđem sa zičare,napisaću..Oces drugacije da napisem ? Koje su to bitne i primetne razlike ?
Evo ti i modeli :
MSI Z97 Gaming 3
ASUS Z97-P
ASUS Z97M- PLUS
Nema ni pola godine mislim da imam garanciju 2 godineKoji model ? Koliko skoro?
Zavisi od njrga za ddr4 doplata je max 20e...A dobija novije i bolje procesore,plus drr4 je standaed pa ce moci i za druge sockete a drr3 ce morrati kad tad da menjaOne imaju po 10 godina jedino ako te neko nije opasno zeznuo
Ne bih ja to prodavao.... Ostani bolje na Z97 i i5 sa K ako hoces OC
Drr4 već postaje standard nista vise neće izaziti ddr3 tako da ce svejedno morati da menjaDDR4 standard ? Jedan soket koristi DDR4 i ti ga nazivas standardom ?
DDR3 je jos uvek standard kod nas i bice sve dok Zen ne izadje i dok se DDR3 ne povuce iz prodaje...
Cisto da razjasnim ovo :
DDR4 > S1151
DDR3 > AM3+, FM2+, AM1, s1150
Ne racunam ovde 2011 sokete posto oni nisu za nas smrtnike
EDIT : Mnogo je bolji, taj FX 9590 nije procesor vec TA pec i kad je izasao bio je najgora moguca kupovina, a kamo li sad... Nije jos izasla vest i vest koja izadje u USA nema veze sa nama... Dok ne dodje u nase radnje necemo znati cenu kod nas..