avocato
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 22.08.2025.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
Gigabyte a520m-k v2
RAM:
2x8gb Kingston Fury 3200mhz
VGA & cooler:
rx 580 Sapphire Pulse 8gb
HDD:
1tb WD 5400rpm
Case:
MS Element m305
PSU:
Trazim
OS & Browser:
Windows 11
Pozdrav narode. Nov sam ovde, ne zamerite. Pravim konfiguraciju za svakodnevno lagano koriscenje i poneki put 1080p gaming, uglavnom za stare igrice kao sto su: borderlands 2, fallout new vegas, witcher 3... Vecinu kompontenti sam izabrao, ali napajanje mi pravi problem. Imam ogranicen budzet (oko 5000), pa sam se okrenuo forumima. Jasno mi je da je iole kvalitetnije napajanje 60+ evra, ali kao sto rekoh, budzet je ogranicen. Kontaktirao sam prodavce na kupujem prodajem za najjeftinije dobro napajanje koje sam nasao - cooler master mwe v2 bronze, ali trenutno nije na stanju kod dobavljaca. U medjuvremenu sam nabasao na gigabyte p550ss napajanje. Novo je napajanje, mislim 2024. godine da je izaslo. Na jednoj psu tier listi svrstan u c rank ali sa zvezdicom zato sto nema dovoljno informacija verovatno. Ima silver 80+ rating, 550w i sve neophodne zastite, 3 godine garancije i na papiru je savrseno za moje potrebe. Trenutno je 4700din, ali oklevam zato sto je neprovereno u praksi. Da li kupovati ovo napajanje ili neko drugu po vasoj preporuci ili pak cekati, skupiti lovu pa kupiti neko bolje ( najmanje pozeljno od ove 3 opcije ). Hvala vam na odvojenom vremenu i nadam se da nisam prekrsio pravila foruma.