Znaci cenis novu rx 6700?Pa 250€ ti je sada skoro 30k
Znaci cenis novu rx 6700?Pa 250€ ti je sada skoro 30k
Skoro isti fps samo ova rx 7600 kao ima bolju podrsku za ray tracking znog tog cuvenog rdna 3Proveri na YouTube koja je razlika između tih kartica pa proceni. Moj izbor bi bio ova sa 10gb.
Kako mislis reparirana?Pre će biti da je reparirana nego davno uvezena. Obično za reparirane ide samo 1 godina garancije.
Pa vakum kao jos u foliji nikad otvarano. Ali ne znam iz kog razloga daje samo god dana garancije a on daje garanciju i kaze pisana.Ne znam šta treba da znači ovo 'vakum'.. ali trebalo je tako da kaže a ne odavno uvezena.
Kod njih nema na stanju. Oni narucuju sa ipona.Aha. Vidim na oglasima i iz Subotice prodaju takve 6700xt fighter za 300€. Ne znam da li je i kod njih samo godina garancije.
Refurbished PC parts have either been slightly used or were defected due to which they were sent back to the manufacturers
. The manufacturer then repairs any problems that the part may have and services it before selling it to the final consumer.
Evo na njihovom sajtu ovo je prevod Да би се квалификовао за гаранцију, производ мора бити купљен у року од 2 године (графичка картица), 1 године (еГПУ кутија) или 90 дана (ископавање криптовалута и реновирање).Proguglaj malo rx6700xt fighter 'repaired' ili samo 'one year warranty'.. možda ima nekih komentara
Edit: kažu 'Refurbished'
Pa vidim do sam i ja sad vido al nije mi jasno odakle mu vise njih repairane. I pise za one koje kopaju kriptovalute pitao sam ga sada o tome sada ce da vidimo sta ce da kaze.Ja sam našao sa godinom garancije rx 6700 xt piše fighter Refurbished
Pa vidim do sam i ja sad vido al nije mi jasno odakle mu vise njih repairane. I pise za one koje kopaju kriptovalute pitao sam ga sada o tome sada ce da vidimo sta ce da kaze.
Ja nisam uzimao takve komponente. Možda ako je neko uzimao, pa ima iskustva, nek se javiRefurbished PC parts have either been slightly used or were defected due to which they were sent back to the manufacturers
The manufacturer then repairs any problems that the part may have and services it before selling it to the final consumer.
Pitao sam ga zbog cega ima 1 godinu ponovo i rekao mi je da imam u drugim prodavnicama i da kupim tamo. Klasicni lazovJa nisam uzimao takve komponente. Možda ako je neko uzimao, pa ima iskustva, nek se javi